Foto. Mihai Stoica se ia de Dinamo, după înfrângerea cu Juventus

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
31/03/2018, 10:07
Foto. Mihai Stoica se ia de Dinamo, după înfrângerea cu Juventus
Mihai Stoica vrea ca FCSB să joace la fel cum au făcut-o alte două formaţii care au scris istorie în trecut pentru roş albaştrii

FC Dinamo Bucureşti a pierdut primul meci din play-out. S-a întâmplat acasă, cu nou-promovata Juventus Bucureşti, iar Mihai Stoica a fost pe fază.

Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, “Şi fără Dybala”, aluzie la atacantul lui Juventus Torino şi la numele adversarei “câinilor”, dar şi la faptul că ilfovenii n-au avut nevoie de prea mult ca să îi bată pe elevii lui Florin Bratu.

“Derby della Colentina” a fost începutul

De când FC Dinamo Bucureşti a intrat în play-out, Mihai Stoica s-a amuzat de situaţia rivalei cu fiecare ocazie. “Noi cu Lazio, ei cu Juve. Nu e aşa rău în play-out. 4 meciuri în plus, şanse de a face puncte şi a-ţi îmbunătăţi coeficientul… Sau nu, coeficient e doar la UEFA. Pfff”, a scris Meme, care a continuat apoi cu un colaj în care celebrul Derby della Madonnina, dintre AC Mian şi Inter Milano, a fost comparat cu duelul dintre “câini” şi Juventus Bucureşti, numit “Derby della Colentina”.

Închide ×