Scandal cu fanii! "Ai făcut prăpăd la Dinamo!" Ce a răspuns Contra

suporteri, Cosmin Contra, Dinamo - Juventus

Continuă acuzele la adresa lui Cosmin Contra venite din partea dinamoviştilor. După ce oficialii dinamovişti au vorbit destul de urât la adresa fostului său antrenor, Cornel Dinu şi Ionel Dănciulescu fiind "vârfurile de lance", acum şi suporterii i-au adus acuzaţii lui Contra. Invitat la postul de radio Europafm, actualul selecţioner a avut parte de o tiradă neaşteptată din partea unui fan.

"Ai dat afară cel mai bun jucător, Dan Nistor. Ai dat tot ce e mai bun la echipă! Ai lăsat Dinamo în 13 oameni, ai făcut prăpăd! Ai luat echipa de pe 7 şi ai lăsat-o tot acolo! N-ai cum să-l dai pe Dan Nistor afară! Sunt mai dinamovist decât Contra. Giani Kiriţă, Hîldan, ei sunt adevăraţii dinamovişti", a fost acuzaţia fanului dinamovist. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Contra, atacat de un fan la Dinamo - Juventus 3-0

"Tu consideri că Nistor a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo? Înseamnă că am făcut o greşeală. Dacă voi asta consideraţi, înseamnă că aşa este", s-a apărat actualul selecţioner. Interesant este faptul că suporterul dinamovist care îl ataca pe Contra era prezent chiar pe stadion în acel moment, la partida Dinamo - Juventus 3-0.

Cosmin Contra a fost atacat exact pe aceeaşi temă, a cedării lui Nistor, de Ionel Dănciulescu. "Eu am fost ămpotriva acestei mutări şi am spus-o de fiecare dată", fusese declaraţia lui Dănciulescu. Cornel Dinu fusese chiar ceva mai dur: "S-a renunţat la mulţi fotbalişti de valoare pentru străini de mâna a doua! Le-au oferit acestor epave contracte sfidătoare!"

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004