Ce probleme au avut “câinii” înainte de meci. “A fost dificil să ne pregătim!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
28/03/2018, 17:10
Ce probleme au avut “câinii” înainte de meci. “A fost dificil să ne pregătim!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

May Mahlangu a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre problemele întâmpinate de dinamovişti înaintea meciului cu Juventus Bucureşti şi susţine că echipa nu s-a mai putut antrena normal din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Mai mult, May a vorbit şi despre situaţia echipei şi ce crede că se va întâmpla începând cu sezonul următor. 

“Trebuie să fim pregătiţi din punct de vedere psihic pentru a câştiga cele trei puncte. A fost dificil să ne pregătim din cauza vremii, dar ne-am descurcat, iar acum suntem fericiţi că soarele străluceşte. Este greu de prevăzut ce se va întâmpla din vară, dar cred că trebuie păstraţi jucătorii şi construit în jurul lor. O echipă are nevoie de timp, de dedicaţie şi de ajutorul oamenilor din jur. Dinamo este un club mare, cu suporteri minunaţi. O echipă ca Dinamo ar trebui  să fie în playoff şi să câştige”, a spus Mahlangu.

Ce a discutat cu Robert Moldoveanu după România U19 – Ucraina U19

Fotbalistul lui Dinamo Bucureşti s-a arătat dezamăgit de modul în care echipa naţională a României U19 a ratat calificarea la Campionatul European din 2018 şi a dezvăluit că a discutat cu Robert Moldoveanu.

“Foarte dezamăgitor. Am văzut că atunci când România a marcat, jucătorii au fost foarte fericiţi şi nu au mai fost prodenţi. Nu-i ştiu numele jucătorului care şi-a scos tricoul, dar cartonaşul roşu a omorât jocul. A fost oribil să-i văd pe jucători cum se prăbuşesc după meci. Cred că e o lecţie de viaţă. Am vorbit cu Robert Moldoveanu, era foarte dezamăgit, dar sper că va învăţa după acest meci şi va merge înainte. Viaţa merge înainte”, a încheiat May.

Închide ×