Sport

Dinamo-Kadetten Schaffhausen 27-26 în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. ”Dulăii”, aproape calificați în play-off-ul pentru optimi!

06.11.2019 | 19:20
DinamoKadetten Schaffhausen 2726 in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin Dulaii aproape calificati in playofful pentru optimi
ADVERTISEMENT

Meciul Dinamo – Kadetten Schaffhausen are loc miercuri, 6 noiembrie, cu începere de la ora 18:15, în cadrul celei de-a şaptea etape din grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin şi are o importanţă uriaşă pentru echipa pregătită de Constantin Ştefan. Aceasta deoarece Dinamo, după un parcurs aproape perfect, este lider, cu 10 puncte şi dacă va câştiga şi acest meci va fi 90 la sută calificată în următoarea fază a competiției.


UPDATE, 6 noiembrie, ora 19:52. Dinamo București a făcut un pas uriaș către play-off-ul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. În etapa a 7-a din grupa D, elevii lui Constantin Ștefan au învins cu scorul de 27-26 (15-14) pe Kadetten Schaffhausen. În meciul tur am avut egalitate, 28-28.

ADVERTISEMENT

Dinamo are 7 meciuri fără eșec în Grupa D a Ligii Campionilor și mai are nevoie de un punct în următoarele trei meciuri pentru a fi matematic calificată în turul următor. Pentru campioana României urmează, pe 13 noiembrie de la ora 20:00, în capitală, meciul cu norvegienii de la Kristianstad.

Clasamentul Grupei D:

Dinamo-Kadetten Schaffhausen 27-26 în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. ”Dulăii”, aproape calificați în play-off-ul pentru optimi!
Dinamo-Kadetten Schaffhausen 27-26 în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. ”Dulăii”, aproape calificați în play-off-ul pentru optimi!. Captură foto: Flashscore.ro

FINAL: Dinamo – Kadetten Schaffhausen 27-26

Min 55 / Dinamo – Kadetten Schaffhausen 25-24

Min 50 / Dinamo – Kadetten Schaffhausen 23-23

Min 45 / Dinamo – Kadetten Schaffhausen 21-22

Min 40 / Dinamo – Kadetten Schaffhausen 20-20

Min 35 / Dinamo – Kadetten Schaffhausen 17-17

A început repriza secundă a meciului Dinamo-Kadetten Schaffhausen

PAUZĂ în meciul Dinamo-Kadetten Schaffhausen. ”Dulăii” conduc cu 15-14!

Min 25 / Dinamo – Kadetten Schaffhausen 12-10

Min 20 / Dinamo – Kadetten Schaffhausen 10-8

Min 15 / Dinamo – Kadetten Schaffhausen 8-6

Min 10 / Dinamo – Kadetten Schaffhausen 6-3

Min 5 / Dinamo – Kadetten Schaffhausen 3-1

UPDATE, 6 noiembrie, ora 18:15. A început meciul Dinamo-Kadetten Schaffhausen. Cu o victorie,”dulăii” se apropie decisiv de calificarea în play-off-ul pentru optimi.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Kadetten Schaffhausen Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport

Partida Dinamo – Kadetten Schaffhausen se joacă miercuri, 6 noiembrie, de la ora 18:15, în Sala Dinamo, în etapa a 7-a a grupei D a Ligii Campionilor la handbal masculin. Meciulv este televizat de Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport. Mai aveţi şi opţiunea intrării pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Dinamo a arătat clar până acum că este cea mai bună echipă din grupă. A făcut egal doar la Schaffhausen şi la Plock, în rest a obţinut patru succese, unele, cum au fost în Rusia, cu Chekhovskiye Medie şi acasă cu Wisla Plock, fiind la diferenţe categorice. Echipa s-a prezentat bine în toate compartimentele, iar poarta a fost pur şi simplu ferecată de fenomenalul iranian El Haderaidad.

ADVERTISEMENT
dinamo – kadetten schaffhausen. Fanii aşteaptă o nouă victorie. Imagine din meciul cu Wisla Plock, 29-20 pentru Dinamo

Doar Wisla Plock ar mai conta în cursă

Elveţienii de la Kadetten Schaffhausen ocupă locul 3, cu 6 puncte. Dacă vor pierde în Sala Dinamo distanţa dintre câini şi elveţieni se va mări la 6 puncte. Care ar mai putea, în cel mai bun caz, ajunge tot la 12 puncte dacă ar bate tot, însă în meciurile cu Dinamo bucureştenii au fost mai buni. Wisla Plock are 5 puncte şi poate deveni un rival numai dacă va câştiga toate cele patru meciuri rămase şi Dinamo chiar dacă bate pe Kadetten pierde apoi totul. Însă e foarte greu de crezut că polonezii ar putea avea acest parcurs perfect, mai ales că nu excelat în deplasare.

dinamo – kadetten schaffhausen. Iranianul de cauciuc din poarta lui Dinamo

La cum a jucat însă Dinamo până acum victorii acasă cu elveţienii şi apoi cu ruşii par lucruri extrem de posibile şi în cazul în care câinii îşi vor lua doar punctele de acasă în cele două meciuri atunci calificarea va deveni sută la sută, indiferent de parcursul Wislei Plock până la final.

ADVERTISEMENT