Fotbal international

Dinamo Kiev – Dinamo 3-0. Echipa lui Mircea Lucescu nu a avut milă de „câini”. Video

27.03.2021 | 19:01
Dinamo Kiev  Dinamo 30 Echipa lui Mircea Lucescu nu a avut mila de caini Video
ADVERTISEMENT

Meciul amical Dinamo Kiev – Dinamo a avut loc sâmbătă, 27 martie, cu începere de la ora 17:00, în capitala Ucrainei. Chiar dacă au pierdut cu 3-0, dinamoviștii au reușit să își atingă obiectivul de a disputa acest amical. Scopul fanilor din DDB a fost strângerea de fonduri pentru obținerea licenței pentru sezonul 2021-2022. 


Dinamo Kiev – Dinamo 3-0 (Clayton 23, Lednev 41, Khondak 90+1) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • Dinamo Kiev: Boyko – Tymchyk, Kedziora, Andrievsky, Sidcley – Buyalskyy, Shepelev – Clayton, Lednev, De Pena – Harmash. Rezerve: Morgun, Skorko, Bilovar, Khondak, Kuzyk, Mykhainenko, Nadolskyi, N. Voloshyn, V. Voloshyn, Gorbach, Vanat.
  • Dinamo Bucureşti: Mitrovic – Sorescu, Ehmann, Bejan, R. Grigore – Creţu, Răuţă, Stan – Moldoveanu, Blejdea, Fabbrini. Rezerve: Gol, Borduşanu, Morsay, Mihaiu, Măgureanu, Borcea, Ionescu, Hîldan, Bani.
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a dorit să ofere astfel o posibilitate celor de la echipa sa de suflet din Ştefan cel Mare de a strânge restul sumei necesare pentru depunerea dosarului de licenţă pentru viitorul sezon. Se ştie că fanii din programul DDB au strâns deja o sumă, dar insuficientă pentru a rezolva această problemă vitală pentru viitorul alb-roşilor.

Pentru antrenorul câinilor, Gigi Mulţescu, este o importantă ocazie de a-i reansambla în lot şi posibil în echipă pe o serie de jucători tineri care în ultima perioadă fuseseră traşi pe linie moartă de către predecesorul Jerry Gane. În această situaţie se află în special Borcea, Bani şi Măgureanu.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev – Dinamo Live stream PRO X

Partida amicală Dinamo Kiev – Dinamo se joacă sâmbătă, 27 martie, de la ora 17:00, pe stadionul Olimpik din capitala Ucrainei şi este televizată de postul PRO X. De asemeni, o mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Gigi Mulţescu nu urmăreşte rezultatul cât mai ales conexiunile dintre jucători, Dinamo fiind în cădere liberă de săptămâni bune şi ajungând în situaţia din sezonul anterior, de a se lupta pentru supravieţuirea în primul eşalon al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Patru cazuri de coronavirus la Dinamo

Cum se spune în popor la omul sărac nici boii nu trag şi cei de la Dinamo constată veridicitatea acestei zicale pe propria piele. Tocmai acum, când fiecare punct contează enorm, a revenit coronavirusul în lot, aşa cum o mai făcuse sezonul trecut, când alb-roşii au rămas cu cinci meciuri nedisputate, dar au fost salvaţi de schimbarea sistemului competiţional la 16 echipe.

Cei care nu pot face deplasarea, fiind nevoiţi să intre în carantină sunt fundaşul croat Ante Puljic, atacantul slovac Adam Nemec, abia refăcut după o accidentare, precum şi Steliano Filip şi Paul Anton, adică patru dintre titularii incontestabili ai câinilor.

ADVERTISEMENT

Nepotul lui Cătălin Hâldan a făcut deplasarea

Noutatea din lot este includerea lui Cătălin Hâldan Junior, nepotul celui care a fost “unicul căpitan” Cătălin Hâldan, decedat într-o adevărată tragedie în toamna anului 2000 în timpul unui amical jucat de Dinamo la Olteniţa. Din delegaţia de la Kiev face parte şi tatăl fostului fotbalist, Marin Hâldan. Gurile rele susţin că suporterii au fost cei care au impus convocarea lui Cătălin Hâldan Junior şi tot ei au avut un conflict cu Emil Ursu, antrenorul de la Dinamo II, echipa de juniori, soldat cu demisia tehnicianului.

Din lotul de 20 de jucători nu face parte noul sosit în iarnă la Dinamo, portarul Gudmund Kongshavn, adus de la Aaalesund şi care nu a jucat până acum nici un minut. Iniţial el fusese inclus în lot, după care a dispărut şi cel mai probabil poarta alb-roşilor va fi apărată de Mitrovic în acest meci.

ADVERTISEMENT
Tags: