Sport

Dinamo Kiev U-19 a ajuns în baza FCSB de la Berceni după un drum infernal! Fotbaliştii ucraineni s-au rugat în biserică înainte de antrenament. Reacţia lui Becali. Exclusiv

Echipa de tineret a celor de la Dinamo Kiev a ajuns în baza FCSB din Berceni. A fost un drum infernal pentru tinerii ucraineni, care au intrat în biserică înainte de primul antrenament. Ce a spus Gigi Becali.
24.03.2022 | 22:38
Dinamo Kiev U19 a ajuns in baza FCSB de la Berceni dupa un drum infernal Fotbalistii ucraineni sau rugat in biserica inainte de antrenament Reactia lui Becali Exclusiv
Gigi Becali i-a primit pe cei de la Dinamo Kiev U-19 în baza de la Berceni. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev U-19 este prima echipă din Ucraina care va disputa un meci după izbucnirea războiului. Ei vor juca în optimile de finală din Youth League cu Sporting Lisabona în baza FCSB din Berceni.

Dinamo Kiev U-19 a ajuns în baza FCSB de la Berceni după un drum infernal! Au călătorit 12 ore cu autocarul

Din informaţiile FANATIK, tinerii jucători ucraineni au ajuns în baza FCSB din Berceni în dimineaţa zilei de joi. A fost un drum infernal, pe care l-au parcurs cu autocarul. După mai bine de 12 ore, au ajuns la destinaţie.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei, Ihor Kostiuk, a ajuns la bază noaptea trecută, în jurul orei 03:00, cu câteva ore înainte să ajungă şi echipa. Patronul FCSB le-a pus la dispoziţie baza FCSB, asigurând condiţiile de cazare şi pregătire ale echipei.

Dinamo Kiev U-19
Dinamo Kiev U-19

Gigi Becali: “Echipa de tineret a ajuns şi se antrenează la noi la bază. Le-am pus la dispoziţie toate condiţiile”

Gigi Becali a spus pentru FANATIK că echipa de tineret a celor de la Dinamo Kiev se va antrena în baza FCSB. În schimb, cei trei fotbalişti de la Dinamo Kiev şi Şahtar Doneţk pe care dorea să îi legitimeze, Sergey Sidorciuk, Taras Stepanenko şi Sergey Krivtsov, se vor antrena la Voluntari:

ADVERTISEMENT

“Echipa de tineret a ajuns şi se antrenează la noi la bază. Le-am pus la dispoziţie toate condiţiile. Jucătorii ăia trei nu mai vin. Ei stau departe, stau în Pipera şi o să meargă să se antreneze la Voluntari”, a spus latifundiarul pentru FANATIK.

Jucătorii lui Dinamo Kiev s-au rugat în biserica din bază înainte de antrenament!

Din informaţiile noastre, jucătorii U-19 de la Dinamo Kiev au efectuat primul antrenament joi, de la ora 17:00. Interesant este faptul că înainte de şedinţa de pregătire, tinerii jucători ucraineni s-au rugat în biserica ridicată de Gigi Becali în baza de pregătire.

ADVERTISEMENT
Baza FCSB din Berceni are şi o biserică unde ucrainienii s-au rugat înainte de antrenament
Baza FCSB din Berceni are şi o biserică unde ucrainenii s-au rugat înainte de antrenament

În urmă cu 24 de ore, antrenorul de la seniorii lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a vizitat baza de pregătire a celor de la FCSB şi a stat de vorbă cu Gigi Becali, mulţumindu-i pentru ajutorul pe care îl acordă jucătorilor:

“Mircea Lucescu a mai fost la noi la bază. Doar sala de sport şi biserica nu a văzut-o. El a văzut multe baze sportive pe unde a antrenat dar i-a plăcut mult”, ne-a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev va disputa în România meciul din Youth League cu Sporting Lisabona

Dinamo Kiev va disputa în România, pe data de 6 aprilie meciul împotriva lui Sporting Lisabona din optimile de finală a Youth League. Va fi primul meci al unei echipe din Ucraina într-o competiţie sportivă, după izbucnirea războiului.

“Am căutat să văd locuri de cazare și posibillități de antrenament, am vorbit cu Gigi, el s-a oferit să ia echipa și să o aducă aici, să se poată antrena în condiții foarte bune. Baza e foarte bună, pentru sportivi de nivelul acesta e foarte bună”, Mircea Lucescu

  • 29 de zile au trecut de la începutul războiului din Ucraina
  • 4 victorii a obţinut Dinamo Kiev în grupele Youth League

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,70 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT