Fotbal intern

Mureşan, KILLER de “cîini”! “Mi-am reglat LUNETA, ca la VÎNĂTOARE!”

DINAMO. Gabi Mureşan a adus, prin cele două goluri senzaţionale marcate în poarta lui Dinamo, speranţa că ASA Târgu Mureş poate să cucerească titlul de campioană. Aflaţi la cinci puncte de...
07.03.2015 | 14:25

DINAMO. Gabi Mureşan a adus, prin cele două goluri senzaţionale marcate în poarta lui Dinamo, speranţa că ASA Târgu Mureş poate să cucerească titlul de campioană. Aflaţi la cinci puncte de liderul Steaua, ardelenii fac, totuşi, apel la calm şi maturitate, chiar dacă toate echipele din Bucureşti au căzut pradă lui ASA Târgu Mureş. Mare pasionat de vînătoare, Mureşan a comparat meciul cu Dinamo cu o urmărire de mistreţi şi afirmă că nu înţelege de ce Steliano Filip a fost dărîmat de şutul său “plasat”.

Salut, Gabi! Trei goluri înscrise din afara careului în acest sezon şi toate împotriva lui Dinamo. E o plăcere specială?

ADVERTISEMENT

– (rîde) E clar că mă simt bine cînd joc împotriva lor, e o atracţie specială. Dar aşa a fost să fie, aşa s-a întîmplat.

Unul dintre şuturile tale l-a doborat pe Steliano Filip. Tragi destul de puternic…

VIDEO AICI CU GOLURILE FABULOASE MARCATE DE GABI MUREŞAN ÎMPOTRIVA LUI DINAMO!!!

– Nu are nimic, nu l-am nenorocit! Nici nu aveam cum, am tras plasat. Pentru mine era bine să nu fi fost acolo, mingea se ducea bine.

ADVERTISEMENT

Reuşitele de aseară ocupă primele locuri în clasamentul tău?

-Am mai multe goluri de acest gen, nu ştiu dacă ocupă primele două locuri. Însă sînt în top! Au fost frumoase, iar primul nu a fost înscris cu noroc, aşa cum spuneau cei de la Dinamo, doar al doilea.

“Meciul cu Dinamo, ca vînătoarea de mistreţi”

Ce s-a schimbat la pauză?

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

-A contat enorm faptul că am avut susţinerea tuturor, inclusiv a conducerii. Au fost toţi în vestiar şi ne-au susţinut, iar noi ne-am motivat între noi. Dinamoviştii nu trebuiau iertaţi, să plece cu o victorie de pe terenul nostru! Am intrat concentraţi şi am reuşit să cîştigăm. Evident, a contat şi eliminarea, dar ne-am dorit să cîştigăm pentru acest public care a fost fantastic.

ADVERTISEMENT

Precizia şuturilor a făcut diferenţa. A fost ca la o vînătoare de mistreţi…

– (rîde) Da,da, doar că mistreţii mai scapă, mai fug..Chiar glumeam cu un prieten şi îmi spunea că mi-am reglat luneta şi tirul. Aşa a fost, ca la vînătoare.

VIDEO!!! ZI NEBUNA PENTRU ROMANI LA ARABI!! KESERU, GOL IMPOTRIVA LUI BOLONI, SZUKALA GOLUL CARE L-A SALVAT PE PITURCA!!! VEZI REUSITELE!!!

Cuplul cu N’Doye poate să reziste pînă la finalul campionatului?

-De ce să nu reziste? Chiar dacă avem 70 de ani împreună, mă înţeleg foarte bine cu el, ne completăm.

ADVERTISEMENT

Efectul Rusescu: “Nu mai sar la cap!”

Poate ASA participa în cupele europe?

-La începutul campionatului nici nu visam, ne era greu să credem că putem juca cel puţin în cupele europene, dar acum putem spera la podium. Trebuie să visăm, însă, în acelaşi timp, să fim conştienţi că dacă nu vom cîştiga cu Chiajna, aceste victorii au fost risipite, iar munca a fost în zadar.

Dar la titlu? Sînt cinci puncte între voi şi lider…

-Nu vreau să visăm aiurea şi să ne trezim că nu mai terminăm nici pe locul trei, ci pe şapte sau opt. Avem forţa să cîştigăm titlul, asta e clar, dar trebuie să rămînem modeşti. E inevitabil să nu ne gîndim la titlu, dar dacă vom juca cu călcîiul, nu mai facem nimic.

Vorbind de concurenţa cu Steaua, care sînt pentru tine urmările acelui incident?

-În primul rînd, vreau să spun încă o dată că îmi pare rău pentru ce i s-a întîmplat, dar nu pot da timpul înapoi. Nu am avut nici cea mai mică intenţie. Eu nu am accidentat pe nimeni în şase ani, dar lumea uită acest lucru. Îmi e şi teamă să mai sar la cap, prefer să las mingea la adversar.

ŞOC IN FOTBALUL ROM NESC!!! UN JUCĂTOR DIN GENERAŢIA DE AUR, 5 ANI DE PUŞCĂRIE!?

Naţionala rămîne în continuare un ţel de atins?

-La 33 de ani nu mai visez, o făceam cînd eram tînăr. E greu de crezut că voi mai fi convocat, dar dacă cei de la naţională consideră că îi pot ajuta, mă duc cu cea mai mare plăcere.

“Acum avem liber, profităm de ocazie că vine 8 martie şi trebuie să ne sărbătorim doamnele. Însă tot despre fotbal vom discuta”

Gabi Mureşan, mijlocaş ASA Târgu Mureş

3 goluri a marcat Gabi Mureşan împotriva lui Dinamo în acest sezon, toate de la mare distanţă

500.000 euro este cota lui Gabi Mureşan conform transfermarkt.de

ADVERTISEMENT