Sport

Dinamo, prima victorie în actualul sezon din Liga Campionilor la handbal masculin! “Dulăii” s-au impus la trei goluri

18.09.2019 | 19:37
Dinamo prima victorie in actualul sezon din Liga Campionilor la handbal masculin Dulaii sau impus la trei goluri

Dinamo a învins-o pe Kristianstad (Suedia), scor 28-25, în etapa a doua din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin. “Dulăii” au obţinut prima victorie a sezonului, după ce în runda precedentă au remizat cu Schaffhausen (Elveţia), scor 28-28. Pe 25 septembrie, de la ora 18:00, campioana României se va duela cu GOG Handbold (Danemarca), partidă care se va disputa în Sala “Dinamo”, în etapa a treia. Roş-albii mai au ca adversari în grupă pe Wisla Plock (Polonia) şi Chekhovskye Medvedi (Rusia).

Final / Dinamo – Kristianstad 28-25

Min 55 / Dinamo – Kristianstad 25-21

Min 50 / Dinamo – Kristianstad 23-19

Min 45 / Dinamo – Kristianstad 20-15

Min 40 / Dinamo – Kristianstad 16-14

Min 35 / Dinamo – Kristianstad 15-13

Pauză / Dinamo – Kristianstad 13-10

Min 25 / Dinamo – Kristianstad 12-9

Min 20 / Dinamo – Kristianstad 10-8

Min 15 / Dinamo – Kristianstad 9-6

Min 10 / Dinamo – Kristianstad 4-4

Min 5 / Dinamo – Kristianstad 2-2

UPDATE, ora 18:00 / A început meciul Dinamo – Kristianstad


Dinamo – Kristianstad Live Stream Online pe Digi Sport

Partida Dinamo – Kristianstad se joacă miercuri, 18 septembrie, de la ora 18:00, în sala Dinamo şi va fi televizată în direct pe Digi Sport 2, dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO. Bucureştenii au câştigat duminică, în campionat, acasă cu Dobrogea Sud şi speră să obţină acelaşi rezultat şi în faţa suedezilor.

Dinamo păstrează şi acum regretul unui final al meciului egal  în care se putea impune la prima apariţie din acestă ediţie de Champions League , în Elveţia, pe terenul lui Kadetten Schaffhausen, având două mari ocazii în ultimul minut, dintre care una, monumentală, pe contraatac, singur cu portarul. E drept, că şi elveţienii au avut avans de trei goluri în minutul 50 şi puteau câştiga.

Dinamo – Kristianstad. Bucureştenii vin după o victorie în campionat acasă cu Dobrogea Sud

Suedezii, surclasaţi pe teren propriu în primul meci

La rândul lor handbaliştii oaspeţi vin la Bucureşti pentru a recupera punctele pierdute în prima etapă, pe teren propriu, în faţa danezilor de la GOG. Danezii au obţinut un succes neaşteptat de clar, 33-24 pe terenul unei echipe deloc obişnuite acasă cu astfel de rezultate negative. De altfel, conducerea clubului Kristianstad a anunţat că obiectivul echipei în meciul de la Bucureşti este recuperarea punctelor pierdute.

Dinamo – Kristianstad, Suedezii au fost făcuţi KO pe teren propriu de danezii de la GOG

Jucătorii lui Dinamo ştiu însă că îi aşteaptă o partidă foarte grea, dar căpitanul Dan Savenco, omul care a ratat victoria în Elveţiam spune că echipa este montată pentru a obţine prima victorie în această ediţie de Champions League. Va fi titular de la bun început brazilianul Raul Campos Nantesm jucător sosit ănb această vară şi care a marcat şase goluri cu Dobrogea Sud.