Sport

Dinamo – Kristianstad 28-29 în EHF European League. Înfrângere dramatică pentru „dulăi”

16.02.2021 | 21:17
Dinamo  Kristianstad 2829 in EHF European League Infrangere dramatica pentru dulai
ADVERTISEMENT

Dinamo i-a condus aproape tot meciul pe suedezi, însă Kristianstad a revenit pe final și a obținut victoria în ultima secundă, după ce au primit o lovitură de la 7 metri. Este o înfrângere dureroasă și dramatică pentru „dulăi”, mai ales că au controlat meciul în bună parte și nimeni nu se aștepta la o astfel de revenire din partea adversarilor.

Meciul Dinamo – Kristianstad a avut loc marți, 16 februarie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul grupei B a Cupei EHF la handbal masculin. Dinamo avea înaintea disputei trei puncte și ocupa locul 5, primul în afara play-off-ului, la trei lungimi de Sporting Lisabona. Suedezii se aflau pe locul 3, cu opt puncte.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Kristanstad 28-29 – Final

Așa arată clasamentul EHF din grupa B:

Echipele de start:


Dinamo nu a mai reușit să mai repete excelentul parcurs din sezonul trecut al Ligii Campionilor, unde ajunsese în optimi fără a fi cunoscut înfrângerea, dar dubla cu puternica PSG nu s-a mai disputat din motive de pandemie și francezii au fost calificați din oficiu.

Acum au reușit o singură victorie, acasă cu francezii de la Nîmes și au mai terminat la egalitate tot în Sala Dinamo cu Fuchse Berlin, singurul meci pe care germanii nu au reușit să îl câștige, campioana României reușind să smulgă egalul în ultimele secunde.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Kristianstad Live stream Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Partida Dinamo – Kristianstad se joacă marți, 16 februarie, de la ora 19:45, în sala Dinamo, în cadrul grupei B a Cupei EHF la handbal masculin. Meciul va fi transmis pe micile ecrane de canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 1. Îl mai puteți viziona și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

Echipa pregătită de Constantin Ștefan nu are de ales, dacă vrea să mai spere la un loc în play-off. Singura opțiune pentru acest meci este victoria, deși acest lucru nu este deloc ușor de realizat în fața uneia dintre cele mai bune echipe din grupă, care i-a spulberat pe teren propriu pe dinamoviști la nouă goluri diferență.

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut Dinamo a fost mai bună decât suedezii în Liga Campionilor

În urmă cu un sezon cele două echipe au fost de asemeni colege de grupă, dar în Liga Campionilor și atunci Dinamo a fost echipa mai bună, câștigând la București cu 28 – 25 și încheind la egalitate, 29 – 29 în Suedia.

Dinamo nu a mai avut însă același nivel ridicat ca în sezonul precedent, un factor constituindu-l și decizia federației internaționale de handbal care a acordat wild-card pentru Liga Campionilor ucrainenilor de la Motor Zaporoje, deși câinii terminaseră sezonul de Ligă neînvinși!

ADVERTISEMENT

Câinii l-au pierdut pe bomberul Kuduz

În acest fel nici clubul nu a mai putut face achizițiile dorite, pentru că o parte dintre jucătorii antamați pentru transfer au refuzat să mai semneze după ce au aflat că nu vor juca în Liga Campionilor. Din vară Dinamo va rămâne și fără unul dintre interii de bază, slovenul Kuduz plecând din Ștefan cel Mare.

Bookmakerii nu au mare încredere în succesul dinamvoștilor, cărora le acordă o cotă de 3,50 pentru a reuși să obțină cele două puncte. Suedezii sunt favoriți în opinia caselor de pariuri, la o cotă de 1,65.

 

 

ADVERTISEMENT