Fotbal intern

Dinamo l-a comemorat pe Cătălin Hîldan! Jucătorii și suporterii au fost la mormântul ”Unicului Căpitan”

03.02.2019 | 15:34
Jucătorii și suporterii echipei Dinamo București l-au comemorat pe Cătălin Hîldan

Jucătorii și suporterii echipei Dinamo București l-au comemorat pe Cătălin Hîldan, care duminică ar fi împlinit 43 de ani. Suflarea dinamovistă a fost prezentă la cimitirul din Brănești unde este îngropat ”Unicul Căpitan”, iar de acolo au mers la casa părintească unde s-au întâlnit cu Marin Hîldan, tatăl fostului fotbalist.

Team managerul clubului Dinamo București, Ionel Dănciulescu, a fost prezent la cimitirul din Brănești alături de căpitanul Dan Nistor și de jucătorii Daniel Popa, Vlad Muțiu, Ricardo Grigore, Deian Sorescu și Denis Ciobotariu pentru a-i aduce un omagiu lui Cătălin Hîldan.

Jucătorii dinamoviști s-au fotografiat în casa părintească a lui Cătălin Hîldan
Jucătorii dinamoviști s-au fotografiat în casa părintească a lui Cătălin Hîldan

Dinamo l-a comemorat pe Cătălin Hîldan

Cătălin Hîldan a fost comemorat și de suporterii echipei Dinamo București. Fanii au fost prezenți la cimitirul din Brănești, la casa părintească, iar de acolo vor pleca la meciul de handbal masculin dintre echipele Dinamo și CSU Suceava, care se va disputa de la ora 17:00 în sala din Șoseaua Ștefan cel Mare, în etapa cu numărul 16 din Liga Zimbrilor.

Echipa de fotbal Dinamo București va debuta oficial în 2019 în partida cu formația Poli Iași, care se va disputa luni, 4 februarie, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 22 a Ligii 1 Betano. ”Câinii” au pus în vânzare biletele pentru această întâlnire, prețurile fiind cuprinse între 15 și 45 de lei. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.

Dinamo București a avut o primă parte de sezon dezastruoasă și după 21 de etape ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 1 Betano având mari șanse să rateze pentru al doilea an consecutiv prezența în play-off. Dezamăgit de prestația elevilor săi în toamnă, antrenorul Mircea Rednic a remaniat masiv lotul pentru a doua parte a sezonului. Ultimul jucător care a părăsit ”haita” este mijlocașul portughez Diogo Salomao, care s-a transferat pentru 200.000 de euro la Al Hazm din Arabia Saudită, formație pregătită de Daniel Isăilă.