Dinamo încearcă o lovitură de ultim moment! A fost campion cu CFR Cluj! EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Iuliana Spirache    Cristi Coste   
în Dinamo
23/02/2019, 17:42
Dinamo încearcă o lovitură de ultim moment! A fost campion cu CFR Cluj! EXCLUSIV GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Kevin Boli ar fi extrem de util pentru Mircea Rednic la Dinamo, dar ezită să dea un răspuns

Mircea Rednic tocmai l-a adus pe Parfait Mandanda, nefiind foarte mulțumit de prestațiile portarului irlandez Sean McDermott, dar ar mai avea nevoie de un fundaș central. A spus-o chiar el după eșecul cu FC Botoșani, dar nu s-a materializat nimic în această săptămână.

FANATIK a aflat că Dinamo l-a ofertat pe Kevin Boli, ivorianul care e acum cu Dan Petrescu la Guizhou Hengfeng, în liga a doua chineză. Boli a plecat acolo vara trecută, odată cu Dan Petrescu, imediat după ce a luat titlul cu CFR Cluj.

Dinamo l-a ofertat pe Kevin Boli, campion anul trecut cu CFR Cluj

Cu toate că a făcut nu mai puțin de 15 achiziții de când a revenit la Dinamo, Mircea Rednic a adus un singur fundaș central: pe lituanianul Klimavicius, titular la echipa națională. A fost aproape să semneze și slovacul Ivan Hladik, dar unele divergențe financiare cu impresarii jucătorului au făcut ca mutarea să nu se mai realizeze.

În acest moment, Dinamo se bazează pe doar trei fundași centrali, doi dintre ei fiind foarte tineri, Ricardo Grigore și Denis Ciobotariu, plus Klimavicius. Ricardo Grigore joacă și pentru că e avantajat de regula under 21, dar și pentru că Rednic nu are soluții. Astfel că „roș-albii” încearcă, pe ultima sută de metri, să mai aducă un fundaș central. Este motivul pentru care a fost ofertat Kevin Boli, campion cu CFR Cluj în 2018, dar și cu Viitorul, în 2017.

Dinamo l-a ofertat pe Kevin Boli, fundașul campion cu CFR Cluj și Viitorul
Kevin Boli (aici în tricoul CFR-ului) se poate întoarce și la Cluj pentru meciurile din play-off
  • 2,5 milioane de euro a costat transferul lui Boli de la CFR Cluj la Guizhou, față de 450.000 de euro cât au plătit clujenii pentru el când l-au adus de la Viitorul
  • 4 poziții poate să joace polivalentul Kevin Boli: stoper dreapta și stînga, fundaș dreapta și stânga

Chinezii i-au transmis lui Boli că trebuie să plece împrumut

Situația lui Kevin Boli la Guizhou Hengfeng este delicată după retrogradarea echipei în liga secundă. Chinezii i-au transmis că trebuie să accepte să plece împrumut și să elibereze astfel un loc de străin, pentru că în liga secundă numărul acestora este limitat. Șefii de la Guizhou vor să aducă un atacant, acesta fiind motivul pentru care-i caută echipă lui Boli.

Dinamo l-a ofertat pe Kevin Boli, fundașul campion cu CFR Cluj și Viitorul
Din informațiile FANATIK, Dan Petrescu e aproape să rezilieze cu Guizhou Hengfeng

Fundașul însă pare să aibă alte planuri. Așteaptă să vadă dacă Dan Petrescu va reuși să rezilieze contractul cu Guizhou și să preia CFR Cluj, moment în care și Boli vrea să se întoarcă pentru 6 luni în Ardeal. Totul trebuie rezolvat în următoarele puține zile, pentru că se termină perioada de transferuri și în China, și în România.

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Kevin Boli pe site-urile de specialitate
  • 28 de ani va împlini pe 21 iunie 2019 fundașul ivorian născut în Franța, la Lens
Închide ×