Fotbal intern

Dinamo l-a transferat pe fundașul Florin Bejan! A patra mutare a verii pentru ”câini”

19.06.2019 | 11:22
Dinamo la transferat pe fundasul Florin Bejan A patra mutare a verii pentru caini

Echipa Dinamo București se întărește pentru sezonul viitor al Ligii 1 Betano și l-a transferat pe fundașul Florin Bejan de la Astra Giurgiu. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a făcut în sezonul precedent un meci extrem de slab în fața celor de la FCSB în etapa a doua a play-off-ului, iar fostul arbitrul Cristi Balaj a vorbit despre un posibil aranjament ținând cont de greșelile fotbaliștilor giurgiuveni.

Dinamo l-a transferat pe fundașul Florin Bejan

Schimbările în tabăra ”câinilor” au început odată cu înlocuirea lui Mircea Rednic cu Eugen Neagoe și aducerea în staful administrativ a lui Florin Prunea. Primul jucător transferat de Dinamo în această vară a fost portarul Cătălin Straton de la Dunărea Călărași, urmat de Alexandru Răuță de la FC Voluntari și de Andrei Sin de la Poli Iași, iar acum a venit rândul fundașului Florin Bejan de la Astra Giurgiu.

Florin Bejan, care a evoluat în carieră pentru echipa secundă a celor de la FCSB, iar apoi a trecut pe la FC Viitorul, ASA Târgu Mureș, MKS Cracovia, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu, s-a alăturat deja lotului pregătit de antrenorul principal Eugen Neagoe în cantonamentul de la Săftica. Fotbalistul are în palmares Supercupa României câștugată în 2015 cu ASA Târgu Mureș.

Florin Bejan în duel pentru balon cu Ciprian Deac într-un meci Astra Giurgiu – CFR Cluj

Eugen Neagoe dă afară jucătorii străini aduși de Rednic

În sezonul precedent, fundașul a jucat 30 de meciuri pe Astra Giurgiu, 28 în Liga 1 Betano și două în Cupa României, reușind să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă. Florin Bejan are în total 150 de partide în care a evoluat în campionatul României și alte 12 în cel al Poloniei. El are și 14 selecții la loturile naționale ale României, U21 (1), U19 (7) și U17 (6).

În schimb, noul tehnician al dinamoviștilor, Eugen Neagoe, a decis să se despartă de cinci jucători străini aduși de Mircea Rednic: Simon Zenke, Alexandre Christovao, Damien Dussaut, Elvis Kabashi și Facundo Mallo. De altfel, acești nici nu s-au mai prezentat la reunirea lotului de la Săftica. În aceeași situație se află și scoțianul Ziggy Gordon, care deși a semnat cu Dinamo a fost anunțat după demiterea lui Mircea Rednic că nu mai este cazul să vină la echipă.