Fotbal intern

Dinamo l-a transferat pe Kino Delorge. A jucat la naţionala U19 a Belgiei

Autor: Iuliana Spirache | 26.07.2018 | 11:47
Kino Delorge a jucat pentru naţionala U19 a Belgiei, iar acum s-a transferat la Dinamo Bucureşti

FC Dinamo Bucureşti l-a transferat pe Kino Delorge. Formaţia pregătită de Florin Bratu a ajuns la un acord cu fundaşul dreapta belgian în vârstă de 20 de ani, după ce acesta a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală.

Kino Delorge a jucat în loturile naţioanel U19, U18, U17, U16 şi U15 ale Belgiei, iar acum a semnat un contract valabil pe trei sezoane competiţionale cu gruparea din “Ştefan cel Mare”. Kino Delorge se va lupta pentru postul de titular cu Laurenţiu Corbu (24 de ani).

Dinamo l-a transferat pe Kino Delorge. Anunţul “câinilor”:

“Fost component al loturilor naționale U19, U18, U17, U16 și U15 ale Belgiei, Kino Delorge a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și a semnat un contract cu FC Dinamo București pentru următoarele trei sezoane competiționale”, se arată într-un comunicat al dinamoviștilor.

Kino Delorge în timpul unui meci al naţionalei Belgiei U19
Kino Delorge, ultimul jucător transferat de Dinamo, înaintea unui meci al naţionalei Belgiei U19

FC Dinamo Bucureşti a mai transferat în perioada de mercato din această vară jucători precum Sergiu Popovici ( Gaz Metan Mediaş), Mircea Axente (FC Botoşani), Sorescu (ASU Poli), Gomelt (Lorca). Au plecat: Monroy (Călărași), P. Petre (Poli Iași), Palici (Sheriff), I. Popescu, (Chindia), Romera (Almeria), Marici (Arka Gdynia), Nemec, Nica, Torje, Brănescu (contracte expirate)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!