Sport

Dinamo, la fel ca Universitatea Craiova și CFR Cluj. „Câinii” vor merge în cantonament în străinătate

Dinamo va merge în cantonament în străinătate, la fel ca echipe care se bat la titlu, precum Universitatea Craiova și CFR Cluj.
04.06.2021 | 16:56
Dinamo la fel ca Universitatea Craiova si CFR Cluj Cainii vor merge in cantonament in strainatate
ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat în exclusivitate când se vor reuni jucătorii lui Dusan Uhrin Jr., după o vacanță de aproape o lună de zile, în urma unui final de sezon epuizant.

În ciuda problemelor financiare grave, conducerea alb-roșiilor a decis că Dinamo să beneficieze de cele mai bune condiții de pregătire pentru noul sezon și a renunțat la cantonamentul din Bistrița.

ADVERTISEMENT

Dinamo va merge în cantonament în Turcia

Directorul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, a declarat că echipa va merge în cantonament în Turcia, la Bolu, chiar lângă baza ultramodernă a celor de la Fenerbahce, iar stagiul de pregătire se va întinde pe o perioadă de opt zile.

Dinamo va pleca în cantonament în perioada 20-28 iunie, iar Mario Nicolae a explicat de ce variantele din țară au picat rând pe rând: „Ne-am orientat în prima fază spre Bistrița, apoi spre zona Brașov, dar terenurile erau așa și așa. Mai exista varianta Bolu, în Turcia, unde ieși mai ieftin decât în țară, foarte ok ca preț, iar terenurile sunt foarte bune”, a spus oficialul dinamovist pentru site-ul doardinamo.ro.

ADVERTISEMENT

„Datele ar fi 20-28 iunie, plus sau minus câteva zile, dar deocamdată nu e nimic bătut în cuie. E zonă de munte, cota 1000, iar în zonă are baza de pregătire și Fenerbahce. De asemenea, vremea este foarte bună pentru pregătire, acolo e chiar frig vara. Vom stabili exact zilele următoare”, a mai explicat Mario pentru aceeași sursă.

Mario Nicolae vrea să continue la Dinamo, dar îi expiră contractul: „Îmi fac treaba mai motivat ca niciodată!”

Mario Nicolae a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre rămânerea sa la Dinamo, iar directorul sportiv al „câinilor” se luptă mai convins ca niciodată să scoată clubul din această situație delicată: „Deocamdată nu s-a decis nimic în ceea ce priveşte viitorul meu. Eu îmi fac treaba mai motivat ca niciodată. Caut jucători, negociez, organizez partea sportivă.

ADVERTISEMENT

Încercăm să lucrăm la renovarea bazei de la Săftica. Încerc să creez condiţii pentru jucători şi staff aşa cum este normal, nu cum a fost până acum la Dinamo”, a spus dinamovistul pentru site-ul nostru.

Dinamo i-a pierdut până acum pe Florin Bejan, Raul Albentosa și Joseph Akpala, însă și alți jucători se află la final de contract. Singurele noutăți din lotul „câinilor” vor fi mijlocașul stânga Andrei Florescu, care revine la Dinamo după ce a fost împrumutat în Liga a doua la Metaloglobus și Mihai Neicuțescu, care se întoarce și el de la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și CFR Cluj vor pleca și ele în străinătate

Dacă FCSB a preferat să se antreneze la baza de pregătire a clubului de la Berceni, celelalte contracandidate la titlu au decis de asemenea să plece în cantonament în străinătate. Craiova și CFR vor fi primele echipe care vor debuta în noul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, pe 10 iulie, când cele două se vor întâlni în Supercupa României.

FANATIK a aflat că „leii” lui Marinos Ouzounidis se vor reuni pe data de 14 iunie, iar trei zile mai târziu vor pleca în cantonament în Austria, mai ales că pentru olteni urmează în luna iulie și meciurile din Conference League, pe care le vor pregăti departe de casă până în apropierea datei Supercupei României.

Campioana României, CFR Cluj, va fi prima echipă care se va reuni, pe data de 8 iunie. Pe 11-12 iunie, ardelenii vor pleca de asemenea în cantonament în străinătate și vor reveni în țară înaintea meciului cu Craiova din Supercupă.

  • 20-28 iunie e perioada în care Dinamo va pleca în cantonament în Turcia
ADVERTISEMENT
Tags: