Carousel hot news

DINAMO. La un pas de bătaie! Doi “cîini” la CUŢITE, cum a rezolvat Rednic CONFLICTUL!

DINAMO. În repriza a doua a meciului dintre Steaua si Dinamo a surprins o schimbare făcută de antrenorul  Mircea Rednic: l-a înlocuit pe Feussi cu Nedelcearu. Schimbarea a făcut ca Steliano...
10.08.2015 | 11:15
DINAMO. La un pas de bătaie! Doi
ADVERTISEMENT

DINAMO. În repriza a doua a meciului dintre Steaua si Dinamo a surprins o schimbare făcută de antrenorul  Mircea Rednic: l-a înlocuit pe Feussi cu Nedelcearu. Schimbarea a făcut ca Steliano Filip să treacă fundaş stînga, Fai s-a mutat pe dreapta, iar Nedelcearu i-a luat locul lui Filip în linia mediană, cel mai bun jucator dinamovist din meciul de aseară.

DINAMO. Motivul pentru care Rednic a ales să facă o mutare care putea să deregleze echipa a fost un conflict între doi dintre jucători chiar după fluierul de final al primei reprize. Cosmin Matei şi Feussi au fost la un pas să se ia la bătaie!

ADVERTISEMENT

DINAMO. Matei i-a reproşat jucătorului african o faza din finalul reprizei, iar Feussi a ripostat. Doar intervenţiile lui Dănciulescu şi ale altor oamenii din staff-ul lui Dinamo au aplanat conflictul care risca să se transforme într-o adevărată bătaie! Pentru a detensiona atmosfera şi nemulţumit de jocul lui Feussi, Rednic a decis să-l înlocuiască pe acesta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri