DINAMO. Le-au pus gînd rău rivalilor de la ACS Poli: “Vom juca la victorie!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
28/07/2016, 20:40
DINAMO. Le-au pus gînd rău rivalilor de la ACS Poli: “Vom juca la victorie!”

DINAMO. Dorin Rotariu şi Valentin Lazăr au vorbit despre meciul pe care îl vor disputa împotriva formaţiei ACS Poli Timişoara.

DINAMO. Cei doi “cîini” sînt fericiţi că vor juca în etapa a 2-a a Ligii 1 şi se gîndesc la victorie, toate acestea din cauza faptului că meciul se va disputa în faţa suporterilor, pe stadionul din “Ştefan cel Mare”.

“Mai erau şanse să nu jucăm, să jucăm cu Rapid sau Timişoara. Deci noi ne pregăteam de orice rezultat, sau de orice decizie. În continuare vom munci la antrenamente pînă la ziua meciului, în care vom juca la victorie”, a spus Rotariu.

“Mă bucur că jucăm un meci oficial pentru că în week-end-ul trecut am fost în formă, am reuşit să învingem Astra şi e benefic pentru noi să jucăm în următoarea etapă”, a spus şi Valentin Lazăr.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×