Sport

Vești bune pentru fanii lui Dinamo! Răzvan Zăvăleanu, anunț important despre obținerea licenței de Liga 1. Exclusiv

Dinamo suferă din punct de vedere sportiv, însă la nivel administrativ lucrurile sunt pe linia de plutire. Răzvan Zăvăleanu a declarat pentru FANATIK că în acest sezon nu vor fi probleme pentru obținerea licenței.
14.03.2022 | 17:00
Vesti bune pentru fanii lui Dinamo Razvan Zavaleanu anunt important despre obtinerea licentei de Liga 1 Exclusiv
Răzvan Zăvăleanu, Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a început cu stângul și în play-out, pierzând cu 1-3 derby-ul cu Rapid. “Câinii” rămân pe locul 14 cu nouă puncte, cu doar două lungimi mai mult decât Academica Clinceni, echipă aflată pe primul loc retrogradabil.

Vești bune pentru fanii lui Dinamo! Răzvan Zăvăleanu, anunț important: “Nu sunt probleme cu obţinerea licenţei”

Dacă din punct de vedere sportiv, lucrurile stau destul de rău la echipă, care e amenințată cu retrogradarea, fiind foarte greu să evite locul de baraj, din punct de vedere administrativ, situația este una bună.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că este o societate în insolvență, cu milioane de euro datorii, Dinamo nu are emoții pentru obținerea licenței de Liga 1 în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut pentru FANATIK de Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar:

“Nu sunt probleme pentru obținerea licenței. Din acest punct de vedere situația este în regulă și suntem în grafic. Sper ca și din punct de vedere sportiv lucrurile să se îndrepte și echipa să se salveze”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamo, salvată de fani în sezonul trecut! Au plătit datoriile şi au ajutat la obţinerea licenţei

În ultimele sezoane, Dinamo a avut mari emoții pentru obținerea licenței. “Câinii” au luptat pentru evitarea retrogradării în ultimii ani, situația fiind și mai dificilă după ce Pablo Cortacero a preluat clubul și nu a mai investit niciun ban.

Dinamo a reușit în sezonul trecut să obţină licenţa de Liga 1 datorită banilor strânşi de suporteri. Fanii din programul DDB au acoperit datoriile stringente ale clubului şi astfel a fost posibil ca echipa să rămână pe prima scenă.

ADVERTISEMENT

Clubul a intrat în insolvenţă în luna iunie! Datorii record în perioada managementului spaniol

În luna iunie, Dinamo a intrat în insolvenţă după ce clubul a adunat datorii de 7,5 milioane de euro într-un singur sezon, de la preluarea clubului de Pablo Cortacero. În ciuda situaţiei dificile din punct de vedere financiar, noua conducere a reuşit să ducă lucrurile pe linia de plutire.

Problemele sunt din punct de vedere sportiv. Chiar dacă banii sunt plătiţi la zi la echipă, Dinamo are un sezon mizerabil. Dusan Uhrin a fost adus din nou să salveze echipa, însă a început cu stângul play-out-ul şi va avea mult de lucru.

ADVERTISEMENT
  • 9 puncte are Dinamo în play-out
  • 7.500.000 de euro sunt datoriile acumulate de Dinamo în sezonul 2020-2021

 

ADVERTISEMENT