VIDEO. Dinamo, debut slab în UEFA Youth League! Câte goluri au primit “câinii roşii”

Razvan Nicolae   
în Dinamo
27/09/2017, 00:03
VIDEO. Dinamo, debut slab în UEFA Youth League! Câte goluri au primit “câinii roşii”

UPDATE / Lirim Kastrati a deschis scorul pe stadionul Dinamo în minutul 26, atacantul croat l-a învins pe Mihai Eşanu după ce a recuperat o minge în propria jumătate. Lokomotiva Zagreb a înscris al doilea gol al meciului prin Mario Dunici în minutul 55.

Dinamo – Lokomotiva LIVE STREAM Youth League. FC Dinamo şi Lokomotiva Zagreb joacă marţi, de la ora 16:00, în manşa tur a primului tur din UEFA Youth League. Meciul se dispută pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, dinamoviştii s-au calificat în Liga Campionilor de tineret după ce formaţia de U19 a clubului a câştigat campionatul naţional de tineret. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dinamo – Lokomotiva LIVE STREAM Youth League. În tribunele stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare sunt puţin peste 200 de suporteri ai echipei U19 a clubului FC Dinamo Bucureşti. Accesul spectatorilor s-a făcut doar la Tribuna 0 a arenei. Antrenoul Ilie Poenaru îl foloseşte în primul “11” pe Ion Gheorghe, fotbalist care a debutat la echipa de seniori a clubului în derby-ul cu FCSB de duminică seara.

Primul “11” al celor două echipe în meciul Dinamo – Lokomotiva

Dinamo Bucureşti U19: 12 EŞANU Mihai – 2 MIŞILARICU Stelian, 4 MOTROC Vlad, 17 GRIGORE Ricardo, 23 GHEŢU Cristian – 8 GHEORGHE Liviu, 6 VLAD Mihnea – 20 GHEORGHE Ion (cpt), 10 VASILE Florin, 7 CREŢU Geani – 9 MOLDOVEANU Robert

NK LOKOMOTIVA Zagreb U19: 1 VASILJ Filip – 2 HUJBER Luka, 4 RUFATI Agron, 13 MERSINAJ Jon, 3 MAJCENIC Antonio – 6 BREZINA Toni (cpt), 10 DUNIC Mateo, 8 VINOGRADAC Edi – 11 KRAJINOVIC Nikola, 7 SKANSI Ivan, 9 KASTRATI Lirim

Dinamo – Lokomotiva LIVE STREAM Youth League. Oaspeţii pornesc favoriţi în meciul de pe stadionul Dinamo, echipa croată având mai mulţi jucători care deja au făcut pasul la echipa mare sau care au fost împrumutaţi la diverse formaţii din prima ligă din Croaţia. În sezonul trecut, România a fost reprezentată de Viitorul în UEFA Youth League. Formaţia lui Gică Hagi a ajuns până în optimile de finală ale competiţiei după ce a trecut de Şerif Tiraspol, FC Zurich şi FC Copenhaga. Viitorul a fost eliminat în 16-imi de FC Porto.

Închide ×