Fotbal intern

DINAMO. E oficial! Rivaldinho a semnat! Numărul ales de brazilian

DINAMO. Update. Rivaldinho este noul jucător al formaţiei din "Ştefan cel Mare"...
DINAMO E oficial Rivaldinho a semnat Numarul ales de brazilian

DINAMO. Update. Rivaldinho este noul jucător al formaţiei din “Ştefan cel Mare”

“OFICIAL. RIVALDINHO la Dinamo

FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul atacantului brazilian Rivaldinho, pe numele său complet Rivaldo Vitor Borba Ferreira Junior.
Născut pe 29 aprilie 1995, la Sao Paulo, Rivaldinho este fiul fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo şi a început fotbalul de performanţă la Mogi Mirim Esporte Clube, unde a adunat 47 de meciuri şi 11 goluri în toate competiţiile.
Transferat în 2015 la Boavista, Rivaldinho a evoluat în prima ligă a Portugaliei şi a revenit anul trecut în campionatul brazilian la Piracicaba, Internacional şi Paysandu.
Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti pînă la 1 iunie 2020.

15 iulie 2015 este data meciului istoric Mogi Mirim – Macae, 3-0 în campionatul brazilian, în care Rivaldinho şi tatăl său, Rivaldo, au marcat toate golurile echipei gazdă. Noul atacant dinamovist a reuşit o „dublă”, în timp ce Rivaldo a înscris din penalty.

3 partide a evoluat Rivaldinho pentru Boavista în Portugalia în sezonul competiţional 2015-2016. Anul trecut, pe 2 ianuarie, a jucat 33 de minute în meciul Boavista – Moreirense.

22 de ani va împlini Rivaldinho pe 29 aprilie.

9 este numărul cu care Rivaldinho va evolua la FC Dinamo Bucureşti”, este anunţul postat pe site-ul oficial al lui Dinamo.

DINAMO. Update. Rivaldinho a trecut cu bine vizita medicală şi urmează să semneze cel mai probabil pe trei ani şi jumătate cu Dinamo. Atacantul brazilian va prelua tricoul cu numărul 9, care a fost purtat de Rotariu pînă să plece în Belgia.

Rivaldinho va avea parte şi de susţinerea tatăului său. Rivaldo va ajunge şi el în România la primul derby pe care Dinamo îl va disputa contra celor de la Steaua, care va avea loc la începutul lunii martie, în returul semifinalelor Cupei Ligii.

Brazilianul a povestit şi cum a aflat de Dinamo: “Am văzut coregrafia de la meciul Stelei cu Manchester City, acea farsă a suporterilor. Am aflat că sînt ultraşii lui Dinamo la mijloc. Mi s-a părut ceva incredibil. Era pe toate posturile de ştiri sportive din Brazilia”.

…………..

DINAMO. Update. Rivaldinho, fiul marelui fotbalist brazilian Rivaldo, a vorbit despre transferul său la Dinamo. Acesta a efectuat vizita medicală şi urmează să semneze cu formaţia din “Ştefan cel Mare”.

Totodată, brazilianul susţine că nu-l cunoaşte pe Gheorghe Hagi, iar pe Adi Mutu îl ştie de la PlayStaţion.

“Sînt fericit că sînt aici. Am venit la un club foarte bun. Tata şi Adi Mutu mi-au zis să vin aici. Fotbalul românesc are jucători buni şi vreau să joc cît mai bine. Ştiu că Dinamo este un club mare, care a jucat în Europa şi are 18 titluri. Este unul dintre cele mai mari din România. Sînt fericit să fiu aici. Mie îmi place să joc şi vîrf şi în spatele vîrfului, dar cel mai bine mă simt ca număr 9. Sînt într-o ţară bună, care are jucători buni. Nu am stîngul tatălui meu. Sînt dreptaci. Îmi place să dau goluri. Vreau să marchez cît mai mult. Voi munci foarte mult. Încă nu am semnat. După ce voi face testele, voi semna. Dinamo e un club mare şi dacă voi face treabă bună aici, multe echipe din lume vor veni să mă vadă.

Ştiu că România e o ţară mare şi cu fotbal bun. Auzisem de România. Sînt fericit că sînt aici. Ştiam că de multă vreme de Dinamo. Tatăl meu mi-a zis că e un club mare. El mi-a vorbit despre Dinamo, am vorbit şi cu Mutu şi asta m-a ajutat mult. Sper ca totul să fie bine.

Eu aş vrea să joc în următorul meci. Vreau să joc, dar ştiu că trebuie să mă antrenez mult şi va decide antrenorul.

Am văzut jucătorii de la Dinamo pe internet, dar nu am reţinut numele. Voi vorbi cu ei zilele astea. Sper să mă înţeleg bine cu ei. Despre Andone ştiu că este un antrenor bun. Sper ca tata să vină să mă vadă. Mi-a zis că dacă are timp, va veni. Îl ştiu pe Mutu de la PlayStation. De Hagi nu am auzit”, a spus Rivladinho, conform Pro TV.

DINAMO. Update. Rivaldinho, fiul fostului mare fotbalist Rivaldo, a ajuns în România la ora 00:30, dar a ieşit din aeroport la ora 01:50 pentru ca a fost nevoit să-şi aştepte avocatul. care a zburat spre Capitală de la Barcelona.

Atacantul în vîrstă de 21 de ani a fost însoţit de soţia lui şi s-a îndreptat spre hotelul lui Ionuţ Negoiţă pentru a se odinhi. În această dimineaţă va face vizita medicală la INMS, iar dacă examenele vor ieşi bine, acesta va semna contractul cu Dinamo,

DINAMO. Update. Rivaldinho, fiul fostului mare fotbalist Rivaldo, va ajunge în România în această noapte, iar în următoarele două zile va efectua vizita medicală.

Astfel, dacă lucrurile vor decurge normal la vizita medicală care va avea loc la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti, Rivaldinho va semna cu Dinamo. Acesta va ajunge în “Ştefan cel Mare” din postura de jucător liber de contract.

……………………………………….

DINAMO. Adrian Mutu a mai rezolvat un transfer. Fiul marelui brazilian Rivaldo, Rivaldinho, va ajunge sub comanda lui Ioan Andone, având cetăţenie spaniolă, anunţă Digi Sport.

Atacantul de 21 de ani a evoluat la Mogi Mirim, în Brazilia, în liga secundă, în aceeaşi echipă cu tatăl său. A ajuns apoi în Europa, la Boavista, unde nu a jucat decât un meci, înainte să plece în Brazilia, în ligile inferioare.

Mutu a devenit mai nou partener de afaceri cu Rivaldo Ferreira, fostul mare jucător brazilian. Recent, firma reprezentată de Mutu a semnat un parteneriat strategic cu societatea ”Love Football Scouting”, acolo unde Rivaldo este cea mai importantă ”figură”. Practic, Mutu şi Rivaldo vor contribui împreună la dezvoltarea unui nou proiect, mai ales că şi brazilianul a fost ales în comitetul director al Delamore Sport.