DINAMO. Lupu revine în “Ştefan cel Mare”! Ce funcţie va ocupa

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
19/07/2016, 09:26
DINAMO. Lupu revine în “Ştefan cel Mare”! Ce funcţie va ocupa

DINAMO. Dănuţ Lupu şi alte glorii ale fotbalului românesc au primit o ofertă din partea oficialilor din “Ştefan cel Mare” să revină la formaţie pentru a pregăti tinere talente ale fotbalului.

DINAMO. Venirea lui Lupu a fost o surpriză pentru mulţi pentru că se ştia despre acesta că are probleme de sănătate. “Sînt pe drumul cel bun cu sănătatea, sper să continuu astfel. Eu vreau să dau o mînă de ajutor clubului, să o readucem pe Dinamo acolo, sus, unde cred eu că-i este locul.

Caut tinere talente, români, poate străini, deşi eu merg pe picioarele românilor noştri. Au mai rămas destule talente în ţara asta, am găsit la club deja fotbalişti de viitor, s-a lucrat bine. Sper să promovăm rapid 5-6 jucători în prima echipă, deşi în fotbal este cel mai greu să lucrezi cu copii, a spus Lupu.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×