Carousel hot news

DINAMO. “M-a dat afară că n-am vrut să-i bag jucătorii!”

DINAMO. După ce Flavius Stoican a lăsat, luni, de înţeles că a părăsit pe Dinamo din cauza lui Constantin Anghelache, Gheorghe Mulţescu, fostul antrenor al “cîinilor”, a confirmat că...
09.12.2014 | 19:29
DINAMO. “M-a dat afară că n-am vrut să-i bag jucătorii!”

DINAMO. După ce Flavius Stoican a lăsat, luni, de înţeles că a părăsit pe Dinamo din cauza lui Constantin Anghelache, Gheorghe Mulţescu, fostul antrenor al “cîinilor”, a confirmat că preşedintele formaţiei din “Ştefan cel Mare” se implică în alcătuirea echipei şi că impune anumiţi jucători în primul “11”.

Dănciulescu a riscat că a preluat echipa. Nu avea experienţă, nu antrenase şi avea trei meciuri foarte grele. A riscat, dar eu ştiu mai bine ce e acolo. Mi s-a întîmplat şi mie, iar Anghelache m-a dat afară. Are veleităţi de antrenor pe care vrea să şi le arate. Cînd am venit la echipă, deja adusese el tot lotul de la Severin. Cu mine s-a rupt totul cînd nu am vrut să-i bag pe Joel Thomas şi pe Pape Ndaw. Eu jucam cu Dănciulescu vîrf otrăvit şi echipa începuse să meargă. În acel moment totul s-a rupt. Cu Anghelache preşedinte nu voi mai reveni niciodată la Dinamo. El vrea să aibă orice antrenor sub control, o marionetă. Din ce ştiu, Negoiţă e foarte supărat de rezultate, implicit de Anghelache”, a spus Mulţescu la FANATIK SHOW, la Look TV.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri