Fotbal intern

Dinamo, măcinată de scandalurile din interior. Gesturile incalificabile ale lui Diego Fabbrini și Daniel Popa în era Mihalcea

15.07.2020 | 10:53
Dinamo macinata de scandalurile din interior Gesturile incalificabile ale lui Diego Fabbrini si Daniel Popa in era Mihalcea
ADVERTISEMENT

Echipa Dinamo București se află pe loc de retrogradare din Casa Pariurilor Liga 1 și este măcinată de scandalurile din interior.

Conducerea clubului, în frunte cu acționarul majoritar Ionuț Negoiță, este vehement criticată de toată lumea, dar probleme sun și la nivelul jucătorilor, acolo unde indisciplina pare că a pus stăpânire.

ADVERTISEMENT

Picat într-o scenă încredibilă, antrenorul Adrian Mihalcea nu a reușit să redreseze corabia și a fost schimbat din funcție la cererea fanilor, în locul său fiind numit Gigi Mulțescu.

Scandalurile din interior au dus la dezastrul de la Dinamo

Acum, gsp.ro a dezvăluit câteva momente incredibile petrecute în cantonamentul de la Săftica în timpul mandatului lui Adrian Mihalcea și în care eroii negativi sunt jucătorii Diego Fabbrini și Daniel Popa.

ADVERTISEMENT

La ultimul antrenament înainte de meciul cu Poli Iași, mijlocașul italian a recepționat în plină figură o mingea șutată de un coechipier. A fost făcut KO, a primit îngrijiri medicale, iar diagnosticul a fost de comoție.

I s-au recomandat investigații medicale suplimentare, însă Fabbrini i-a anunțat pe cei din staff-ul tehnic, dar și medical că va pleca să se trateze singur. El și-a motivat gestul prin faptul că dispune de o asigurare privată, în care are incluse foarte multe facilități.

ADVERTISEMENT

Italianul a părăsit cantonamentul de la Săftica, iar după ce a revenit a susținut că poate evolua din primul minut. A fost folosit ca titular, dar la pauză, în vestiar, el s-a plâns de amețeli și de dureri de cap! În aceste condiții, Mihalcea s-a văzut nevoit să-l scoată la doar câteva minute după reluarea reprizei secunde.

La o altă ședință de pregătire, atacantul Daniel Popa s-a arătat extrem de deranjat de faptul că secundul Gheorghe Mihali le cerea fundașilor să nu mai joace minge lungă, ci să încerce pase scurte, să iasă din defensivă prin construcție cu mijlocașii.

ADVERTISEMENT

Jucătorul i s-a adresat pe un ton răstit lui Mihali: ”Lasă-i să-mi dea minge lungă, nu le mai cere tu să construiască. Ai și fost vreun mare stoper care construia ca să te pricepi la așa ceva”. Reacția atacantului l-a înfuriat pe Mihali, care însă a fost temperat de Mihalcea.

ADVERTISEMENT