Fotbal intern

Dinamo mai are nevoie de 200.000 de euro pentru a lua licenţa! Fanii au mai achitat o datorie

24.03.2021 | 17:00
Dinamo mai are nevoie de 200000 de euro pentru a lua licenta Fanii au mai achitat o datorie
ADVERTISEMENT

Suporterii acţionari ai echipei Dinamo București au anunţat că mai au de achitat datorii de mai puţin de 200.000 de euro pentru a lua licenţa în vederea participării în sezonul 2021/2022 al Ligii 1.

Dacă nu se va salva de la retrogradare, gruparea din Ștefan cel Mare va dispărea au anunțat suporterii-acționari ai clubului.

ADVERTISEMENT

De când clubul a fost preluat de presupușii investitori spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero, fanii lui Dinamo au strâns rândurile și au redus datoriile.

200.000 de euro, suma de care mai are nevoie Dinamo pentru a obține licența

Într-un nou mesaj postat pe Facebook, suporterii lui Dinamo au precizat că au plătit o datorie de aproape 50.000 de euro către fostul fundaș Isma Lopez, iar în acest moment mai este nevoie de mai puțin de 200.000 de euro pentru obținerea licenței.

ADVERTISEMENT

Sub titlul ”GREU DE UCIS”, fanii au făcut următorul anunț: ”Suporterii continuă lupta pentru supraviețuire! Suporteri de toate vârstele au contribuit la strângerea acestor bani pentru plata datoriilor către jucatorii aduși de spanioli. DDB a făcut ieri o plată de 237.596,00 lei către Isma Lopez.

Partea pozitivă din acest lucru este că datoria pentru licență a mai scăzut cu încă 50.000€. În același timp, nu putem să nu remarcăm că aceasta a fost strategia groparilor. Au căutat să îndatoreze clubul, pentru a ne împinge în faliment. Suma de care mai avem nevoie pentru a obține licența a scăzut acum sub 200.000€”.

ADVERTISEMENT

Dinamo 200.000 de euro licenţă

Lupta cu Pablo Cortacero nu s-a încheiat

Din informaţiile FANATIK, Cristi Borcea le-a transmis apropiaţilor că nu poate să rămână impasibil în vreme ce Dinamo dispare de pe harta fotbalului românesc de top. Convins că este nevoie de foarte mulţi bani pentru a o redresa pe Dinamo, încearcă să aducă lângă el unul dintre cei mai potenţi oameni de afaceri din România. Nicolae Dumitru, cunoscut ca ”Niro”, este cel care deja şi-ar fi dat acordul de principiu.

La Dinamo ar putea să revină și un alt acționar din perioada în care clubul conta în lupta pentru trofee. Vladimir Cohn ar fi dispus și el să  bage bani la echipă, dar a condiționat acest lucru tot de construirea unei noi arene în ”Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Fanii din programul DDB au obținut o victorie în instanță împotriva spaniolului. Tribunalul a decis că acesta nu a fost îndepărtat abuziv din fruntea Consiliului de Administrație. Însă, Cortacero rămâne în continuare cu 72% din acțiunile clubului și are alte posibilități să revină în funcțiile de conducere.

ADVERTISEMENT
Tags: