Sport

Dinamo mai pierde un jucător de bază înainte de startul Ligii 2, iar altul e în depresie: „Este un subiect închis”. Video

Ovidiu Burcă, noul antrenor al lui Dinamo, a dezvăluit că fundașul central Marco Ehmann va pleca în cele din urmă și nu dorește să se mai prezinte la antrenamente.
26.07.2022 | 23:54
Dinamo mai pierde un jucator de baza inainte de startul Ligii 2 iar altul e in depresie Este un subiect inchis Video
Marco Ehmann mai are doi ani contract cu Dinamo și este evaluat conform Transfermarkt la 200.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo mai are puțin până la debutul noului sezon, iar „câinii” au în continuare nevoie de jucători, însă Ovidiu Burcă a rămas fără încă un fundaș central după plecarea lui Ricardo Grigore.

Dinamo mai pierde un fundaș central titular înainte de startul sezonului

Ovidiu Burcă a declarat pentru Radio Dinamo 1948 că Marco Ehmann nu va mai continua la Dinamo. De altfel, jucătorul și-a arătat intenția de a pleca încă de vara trecută, când a fost convins în cele din urmă de Iuliu Mureșan să rămână.

ADVERTISEMENT

Ehmann luase însă decizia să plece de la Dinamo încă din această iarnă, fiind nemulțumit de faptul că era mai mult rezervă.

„Ehmann și-a exprimat dorința de nu a mai continua alături de noi. Nu țin pe nimeni cu forța. Vreau jucători care să dea 100% pentru tricoul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

A spus că nu mai vrea să rămână alături de noi și este un subiect închis. Rămâne să se înțeleagă cu conducerea în privința rezilierii”.

Antoni Ivanov a intrat în depresie la Dinamo: „L-am găsit dezamăgit”

Ovidiu Burcă a mai explicat că mijlocașul central Antoni Ivanov e cu moralul la pământ și nu poate pleca decât dacă un club va achita celebra clauză de 50.000 de euro„Am stat de vorbă cu Ivanov, îl înțeleg, e un jucător care are anumite aspirații. Are două variante: să rămână sau să existe un club care achite pentru el 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Atunci, cei din conducere îi vor da drumul să plece. El face parte din lotul nostru, l-am găsit dezamăgit, așa cum i-am găsit pe toți cei care au retrogradat anul trecut. Dar trebuie să iasă din depresie și să se reorienteze la fotbal”.

Dinamo, încă două teste înainte de primul al sezonului cu Progresul Spartac

Ovidiu Burcă mai are la dispoziție doar două meciuri amicale pentru a pune la punct un prim unsprezece pentru meciul cu din prima etapă a Ligii 2, în deplasare cu Progresul Spartac.

ADVERTISEMENT

Dinamo va juca un amical la Popești Leordeni, miercuri, 27 iulie, de la ora 10:00. Ultimul test pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă va avea loc duminică, 31 iulie, la baza de la Săftica, împotriva celor de la CS Tunari.

ADVERTISEMENT