Sport

Dinamo mai ratează un amical! Jucătorii continuă protestul. Cu cine ar fi trebuit să joace. Exclusiv

Dinamo ar fi trebuit să joace un amical cu Dunărea Călărași pe data de 6 iulie, însă jucătorii refuză în continuare să joace din cauza problemelor de la echipă.
04.07.2021 | 14:53
Dinamo mai rateaza un amical Jucatorii continua protestul Cu cine ar fi trebuit sa joace Exclusiv
ADVERTISEMENT

Situația este din ce în ce mai complicată pentru Dinamo, care a rămas fără directorul sportiv Mario Nicolae și antrenorul principal, Dusan Uhrin, cel din urmă plecat în Cehia şi aşteptat de “câini” să revină, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

După ce jucătorii au intrat în grevă și au refuzat să joace joi cu Unirea Slobozia, respectiv sâmbătă cu Metaloglobus, un alt amical pefectat de conducerea clubului înainte de startul noului sezon din Casa Pariurilor Liga 1 a picat.

ADVERTISEMENT

Dinamo trebuia să joace pe 6 iulie cu Dunărea Călărăși, însă jucătorii continuă protestul

Din informațiile FANATIK, Dinamo trebuia să dispute un meci amical în “Ștefan cel Mare” cu fosta adversară din Cupa României, Dunărea Călărași. Jucătorii dinamoviști însă refuză să intre pe teren din cauza faptului că sunt neplătiți de luni bune, iar echipa se află într-o degringoladă totală.

Mai mulți jucători și-au terminat contractul, iar pe lângă „dezertările” lui Dusan Uhrin și Mario Nicolae, Dinamo a rămas și fără preparatorul fizic George Neagu, care i-a anunțat pe jucători în cantonamentul din Turcia că nu va mai continua la echipă, dar și fără doctor, după plecarea lui Liviu Bătineanu, anunțată de site-ul nostru: „Constantin Tiberiu-Horcea a fost doar o soluție de moment. Vom găsi o altă variantă. Vom încerca să îl facem pe domnul Liviu Bătineanu să revină”, a spus Constantin Eftimescu pentru FANATIK despre medicul care a însoțit echipa în Turcia.

ADVERTISEMENT

Toate acestea apasă greu pe umerii jucătorilor, care nu știu ce se va întâmpla la Dinamo, iar lipsa de comunicare din partea DDB-ului și a conducerii, a accentuat dezamăgirea „câinilor”, care se simt ai nimănui.

Ionel Ganea a confirmat că amicalul cu Dinamo a picat: „Nu se joacă!”

FANATIK l-a contactat pe fostul jucător al lui Dinamo, actual oficial al celor de la Dunărea Călărași, care a confirmat faptul că meciul a ieşit din program: „Nu se joacă!”, a explicat acesta.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Radio Dinamo 1948, alb-roșii ar fi trebui să mai dispute un meci pe 9 iulie contra Rapidului, însă și acesta ar putea fi în pericol dacă măcar o parte din problemele de la club nu vor fi rezolvate până atunci.

Un alt motiv pentru decizia jucătorilor este și faptul că ar putea să se accidenteze exact înainte de startul noului sezon, mai ales că în acest moment Dinamo nu are doctor. De altfel, tânărul Ahmed Bani a suferit o accidentare la antrenament și a ajuns la spital cu arcada spartă, fiind cusut de medicii de pe ambulanță.

ADVERTISEMENT

Dinamo debutează în noul sezon împotriva celor de la FC Voluntari

Dinamo are nevoie neapărat de câteva meciuri de pregătire, singurul test adevărat în care Dusan Uhrin a putut să își vadă la lucru jucătorii a fost amicalul din Turcia împotriva celor de la Galatasaray, pierdut cu 1-2, mult prea puțin pentru a-și face o imagine clară pentru noul sezon.

„Câinii” vor debuta luni, 19 iulie, în sezonul 2021-2022 al Ligii 1 împotriva celor de la FC Voluntari, în “Ștefan cel Mare”, de la ora 20:30, în timp ce în etapa a doua se vor deplasa pe „Ion Oblemenco”, unde vor întâlni Craiova lui Mititelu și Adrian Mutu.

Conform declarațiilor lui Constantin Eftimescu oferite pentru site-ul nostru, Dusan Uhrin Jr. ar trebui să se prezinte la antrenamentele echipei luni, 5 iulie, ceea ce ar putea readuce pentru moment liniștea la echipă: „Se va întoarce luni la Dinamo. Și-a luat câteva zile libere. Așa am vorbit cu el și așa a rămas”, a spus oficialul dinamovist.

  • 3 amicale au boicotat jucătorii lui Dinamo
  • 4-5 luni de restanțe salariale au toți jucătorii și angajații lui Dinamo
  • 6 milioane de euro e suma datoriilor clubului
ADVERTISEMENT