Fotbal intern

Exclusiv. Lovitura lui Miriuţă! Vrea să aducă un jucător de Bundesliga

FC Dinamo Bucureşti vrea să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor, iar FANATIK.RO are toate detaliile.
12.01.2018 | 17:20
Exclusiv. Lovitura lui Miriuţă! Vrea să aducă un jucător de Bundesliga

După ce FC Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu Ivan Pesic, Aitor Monroy şi Dan Nistor, trupa din “Ştefan cel Mare” mai pregăteşte un transfer în perioada de mercato din această iarnă. FANATIK.RO a aflat că Vasile Miriuţă a pus ochii pe Andreas Ludwig.

Andreas Ludwig este sub contract cu FC Magdeburg, echipă din liga a 3-a din Germania, până în vara anului 2018, iar FC Dinamo Bucureşti vrea să profite de situaţia mijlocaşului ofensiv în vârstă de 27 de ani. Ludwig nu mai face parte din planurile de viitor ale nemţilor şi a fost înştiinţat că îşi poate căuta o altă echipă până la finalul perioadei de mercato din această iarnă.

Andreas Ludwig a jucat pentru Utrecht

Astfel, Vasile Miriuţă şi-ar dori să-l aducă la FC Dinamo Bucureşti pe Andreas Ludwig în această iarnă, dar fără ca trupa finanţată de Ionuţ Negoiţă să le plătească nemţilor de la FC Magdeburg vreun ban, dar cu opţiunea ca trupa din liga a 3-a din Germania să încaseze procente dintr-un viitor transfer al fotbalistului în vârstă de 27 de ani.

Pe parcursul carierei, Andreas Ludwig a evoluat pentru echipe precum SSV Ulm, Hoffenheim, FC Heidenheim, 1860 Munich, VfR Aalen şi FC Utrecht. În actualul sezon competiţional a jucat în 9 meciuri, a înscris 1 gol şi a oferit 1 pasă decisivă.

400.000 de euro este cota lui Andreas Ludwig, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri