Carousel hot news

DINAMO. Sumele de bani la primul transfer al lui Teja

DINAMO. Clubul din Ştefan cel Mare este foarte aproape de a efectua primul transfer al iernii, după ce a disponibilizat o serie de jucători la finalul turului Ligii 1. Discuţiile pentru jucătorul...
Autor: Mirela Apostol | 29.12.2014 | 20:49
DINAMO. Sumele de bani la primul transfer al lui Teja

DINAMO. Clubul din Ştefan cel Mare este foarte aproape de a efectua primul transfer al iernii, după ce a disponibilizat o serie de jucători la finalul turului Ligii 1. Discuţiile pentru jucătorul Ceahlăului Piatra Neamţ, Andrei Marc, s-au intensificat, cele două părţi ajungînd la un numitor comun în privinţa preţului de transfer al fundaşului moldovenilor, unul dintre favoriţii celui care va fi antrenorul dinamoviştilor la reluarea primului eşalon fotbalistic românesc, Mihai Teja.

marc-660x400

Citeşte detalii despre acontarea lui Marc: DINAMO. Primele LOVITURI ale lui Stanciu: “Îi LUĂM!” 

Vor să plătească în două tranşe

DINAMO. Oficialii dinamovişti nu renunţă la serviciile fundaşului încercînd să profite de situaţia financiară precară în care se află clubul de sub Pietricica. Astfel, aceştia i-au plătit chiar şi taxa de 500 de euro de înaintare a memoriului pentru a deveni jucător liber de contract depusă la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cauza restanţelor salariale. Totodată, aceştia sînt dispuşi să ofere în schimbul jucătorului suma de 250.000 de euro, însă în două rate. Prima parte din suma de transfer va fi achitată în momentul semnării angajamentului cu formaţia din Ştefan cel Mare, urmînd ca la finalul stagiunii, cînd se vor primi banii din drepturile de televizare, să fie achitată şi restul sumei.

marc-600x400

“Ar fi frumos să vin!”

DINAMO. Andrei Marc este foarte entuziasmat în privinţa unui eventual transfer în “haită”. Fundaşul în vîrstă de 21 de ani este încîntat de politica implementată de oficialii din Ştefan cel Mare, care vor să construiască New Dinamo pe baza unor fotbalişti tineri, de perspectivă: “Ar fi frumos pentru cariera mea să ajung în Ştefan cel Mare, cred că m-aş adapta repede, avînd în vedere că acest club oferă garanţii de creştere a tinerilor” , spune Marc.

5621 minute a strîns Marc în triocul Ceahlăului

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!