Fotbal intern

Dinamo, mari probleme în apărare! Un fundaş de bază s-a accidentat. Exclusiv

26.04.2021 | 23:03
Dinamo mari probleme in aparare Un fundas de baza sa accidentat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Dinamo București, Dusan Uhrin, are mari probleme în apărare, FANATIK aflând că Raul Albentosa nu va putea evolua în partida cu FC Voluntari, din etapa a patra a play-out-ului.

Venit la începutul acestei luni în Ștefan cel Mare, spaniolul nu mai jucase un meci oficial de mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, jucătorul de 32 de ani a devenit imediat titular în trupa ”câinilor” într-o perioadă extrem de nefastă care a dus echipa pe loc retrogradabil.

Probleme în apărare pentru Dusan Uhrin înainte de Dinamo – Voluntari

Chiar dacă la sosirea în România ne-ar fi fost greu să spunem așa ceva, faptul că Raul Albentosa este indisponibil pentru întâlnirea cu FC Voluntari poate fi considerată o mare problemă în zona apărării pentru Dinamo, mai ales că Dusan Uhrin nu are foarte multe variante la dispoziție.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că spaniolul are genunchiul umflat după lovitura primită în partida pierdută în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-4, și nu a putut fi prezent la ultimele antrenamente ale ”câinilor”.

În condițiile în care Dinamo tremură serios pentru locul din Liga 1, vestea absenței lui Raul Albentosa la întâlnirea cu FC Voluntari, programată joi, 29 aprilie, de la ora 17:00, este una teribilă pentru Dusan Uhrin, dar și pentru fani.

ADVERTISEMENT

Albentosa, absent și cu Viitorul

Din informațiile FANATIK, fundașul central spaniol ar avea nevoie de câteva zile de pauză și astfel el are șanse mici să fie prezent măcar la meciul din deplasare cu FC Viitorul, din etapa a cincea a play-out-ului, care va avea loc duminică, 2 mai, de la ora 18:30.

Dublu campion cu Dinamo, Ciprian Marica dă șanse minime echipei să evite retrogradarea și  anunță dezastrul care va urma la clubul din Ștefan cel Mare. Fostul fotbalist acuză oamenii care s-au perindat la conducere, în ultimii ani, pentru situația în care a ajuns echipa lui de suflet și clamează lipsa de profesionalism a celor care au administrat clubul.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar Dumitru Moraru  a dat de pământ cu antrenorii și oficialii clubului din ultimul an și crede că Dinamo se mai poate salva doar prin baraj, în cazul în care ”câinii” vor încheia sezonul pe o poziție care să le dea această șansă.

ADVERTISEMENT
Tags: