Fotbal intern

Dinamo, meci amical cu Dinamo Kiev. Anunțul fanilor din DDB: „Mircea Lucescu se implică activ”

04.03.2021 | 16:36
Dinamo meci amical cu Dinamo Kiev Anuntul fanilor din DDB Mircea Lucescu se implica activ
ADVERTISEMENT

Dinamo se află într-o situație critică atât din punct de vedere sportiv, cât și în ceea ce privește latura administrativă a lucrurilor. Fanii din DDB vor să strângă bani dintr-un amical cu Dinamo Kiev.

Partida ar urma să se desfășoare în această lună, pe stadionul Olimpic, din Kiev, și toate fondurile adunate de pe urma evenimentului vor fi folosite pentru ca Dinamo să obțină licența pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Evenimentul va fi organizat cu sprijinul lui Mircea Lucescu. Fostul mare jucător și antrenor dinamovist, în prezent tehnician al lui Dinamo Kiev, este membru Elite în programul DDB.

Dinamo, meci amical cu Dinamo Kiev: „Mircea Lucescu se implică activ”

Lider al Ucrainei cu Dinamo Kiev, Mircea Lucescu nu uită de clubul alături de care a realizat cele mai bune performanțe în România. El vrea să își ajute fosta echipă să obțină suma necesară pentru a lua licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Fanii din DDB au anunțat că tatăl lui Răzvan Lucescu i-a ajutat să pună la cale un amical de gală între Dinamo Kiev și Dinamo București, care va avea loc în data de 27 martie 2021, pe stadionul Olimpic din capitala Ucrainei.

„Meci de gală pentru DDB!
DINAMO KIEV – DINAMO BUCHAREST
Sâmbătă, 27 martie, 2021

Campania DDB pentru licență continuă cu PASUL 3!
În demersul nostru am fost sprijiniți necondiționat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB și managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare. Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi.

ADVERTISEMENT

Amicalul DINAMO KIEV – DINAMO BUCUREȘTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul “OLIMPIC” din Kiev și va reprezenta, practic: PRIMUL MECI EUROPEAN PENTRU DDB
Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru.

Vom reveni în curând cu detalii despre ora de disputare, prețul biletelor, precum și despre modalitatea de achiziționare a lor.
ÎI MULȚUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total!
Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roșu apă nu se face!

ADVERTISEMENT

Până atunci, continuăm marșul!
STRÂNGEM RÂNDURILE, CÂINILOR!
Echipa DDB”, se arată în comunicatul fanilor.

Meci de gală pentru DDB!
DINAMO KIEV – DINAMO BUCHAREST
Sâmbătă, 27 martie, 2021

Campania DDB pentru licență continuă…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 4 martie 2021

A fost dorit ca director general de către Nicolae Badea

Înainte să îi ajute pe „câini” cu organizarea acestui eveniment, Mircea Lucescu a fost foarte aproape să devină oficial al clubului alb-roșu. Se întâmpla în vara anului 2020, conform lui Nicolae Badea, cel care susține că i-ar fi oferit lui „Il Luce” postul de director general al clubului Dinamo București.

„Aveam o discuție cu Mircea Lucescu pentru a veni directorul clubului. Fusese de acord, dar apoi a plecat la Kiev și discuția a picat deocamdată”, a declarat Nicolae Badea.

 

ADVERTISEMENT