DINAMO. Meci amical pentru formaţia lui Ioan Andone! Cu cine vor juca “cîinii”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
26/07/2016, 15:26
DINAMO. Meci amical pentru formaţia lui Ioan Andone! Cu cine vor juca “cîinii”

DINAMO. Şansele ca meciul din etapa viitoare dintre Dinamo şi Rapid să nu se joace, toate acestea din cauza situaţiei în care se află formaţia din Giuleşti, iar oficialii au luat o decizie în ceea ce priveşte formaţia “cîinilor”.

DINAMO. Ioan Andone, tehnicianul “cîinilor” a decis ca formaţia sa să dispute un meci amical împotriva echipei Dunărea Călăraşi, sîmbătă, de la oa 18:00.

DINAMO. Partida amical[ va avea loc pe stadionul Ion Comşa din Călăraşi.

“Noi vrem un adversar, e clar că vrem să jucăm cu cineva. Am fi de răsul Europei dacă s-ar amîna etapă după etapă. Important e să avem continuitate în evoluţii. Nu mă interesează cu ce echipă joc. Nu mai înţeleg nimic din acest campionat”, a spus Ioan Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×