Sport

Dinamo, meci crucial pe terenul lui Motor Zaporojie! “Dulăii” caută a doua victorie în Ligă. Pascual rămâne rezervat

Dinamo joacă un meci foarte important pe terenul lui Motor Zaporojie în EHF Champions League. "Dulăii" caută al doilea succes în competiţie.
20.10.2021 | 21:04
Dinamo meci crucial pe terenul lui Motor Zaporojie Dulaii cauta a doua victorie in Liga Pascual ramane rezervat
ADVERTISEMENT

Dinamo vrea primul succes după o serie de trei eşecuri consecutive în EHF Champions League. “Dulăii” joacă pe terenul lui Motor Zaporojie, joi, de la ora 19:45, într-un meci care se poate dovedi crucial pentru calificarea în play-off, obiectivul ambelor echipe.

Dinamo, meci crucial pe terenul lui Motor Zaporojie! Absenţe importante pentru Pascual

Este un duel împotriva unei candidate directe pentru unul dintre ultimele locuri calificante în faza următoare. Ambele formaţii au câte două puncte şi se anunţă un meci foarte echilibrat în Ucraina.

ADVERTISEMENT

De la Dinamo cele mai importante absenţe sunt Nicu Negru, Alireza Mousavi şi Saied Heidarirad. Cele două formaţii au un parcurs asemănător în competiţie, reuşind să câştige la debut, însă apoi au suferit trei înfrângeri consecutive.

Dinamo a câştigat cu Vive Kielce în prima etapă, ca, mai apoi, să piardă în faţa celor de la PSG, Porto şi Barcelona, în timp ce Motor a învins Porto şi a pierdut cu Vive Kielce, PSG şi Barcelona.

ADVERTISEMENT

“Mulți dintre jucătorii lor evoluează în Liga Campionilor an de an. La Dinamo îmi puteți spune cine e în situația asta?”

Xavi Pascual consideră că ucrainienii au prima şansă în această confruntare, fiind echipa cu jucători mai experimentaţi în Champions League. Antrenorul a declarat că Dinamo merge în Ucraina să câştige:

“O să fie dificil, meciul e foarte complicat pentru noi. Au o apărare foarte puternică. Cred că va fi greu pentru noi. E o șansă în toate meciurile. Joacă acasă, sunt mai buni decât noi, conform ultimului sezon.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre jucătorii lor evoluează în Liga Campionilor an de an. La Dinamo îmi puteți spune cine e în situația asta? Vom merge acolo ca să câștigăm.

Știu echipa, probabil unul dintre cei accidentați ar putea face parte din ea. Sunt optimist în privința unora dintre ei, dar prefer să aștept”, a spus Xavi Pascual înaintea meciului.

ADVERTISEMENT

Dinamo, din nou fără Saeid Heidarirad!

Cea mai mare absenţă pentru Dinamo este a portarului Saeid Heidarirad. “Dulăii” vor fi nevoiţi să îşi spună din nou toate speranţele în Khalifa Ghedbane, singurul portar cu experienţă în competiţie. Alături de Ghedbane, pe bancă va fi şi tânărul Andrei Lazăr.

La casele de pariuri, Motor Zaporojie este favorită datorită avantajului terenului propriu. Gazdele au cota 1,60 pentru un succes, în timp ce victoria “Dulăilor” este cotată la 2,90.

După primele patru etape din competiţie, în lupta pentru locurile 5-6 intră, cel mai probabil, patru echipe: Porto, Dinamo, Motor şi Flensburg. Astfel, meciurile directe între aceste formaţii sunt cruciale. Barcelona, PSG, Veszprem şi Vive Kielce sunt greu de dat jos de pe primele patru locuri.

  • 120 de goluri a marcat Dinamo în această ediţie a Ligii Campionilor
  • 7 victorii în primele 7 etape a adunat Dinamo în campionat
ADVERTISEMENT