Fotbal intern

Dinamo, meci greu cu Academica? “Acasă suntem puternici. Ne merge bine de când am făcut nunta şi botezul!” EXCLUSIV

24.11.2019 | 10:58
Dinamo meci greu cu Academica Acasa suntem puternici Ne merge bine de cand am facut nunta si botezul EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă duminică de la ora 13:30 un meci foarte important în Casa Pariurilor Liga 1 cu Academica Clinceni. “Câinii” au nevoie de cele trei puncte pentru a se apropia de zona de play-off, iar pretenţiile şefilor sunt mari după ce în această săptămână s-au acoperit o parte din restanţele financiare şi atmosfera de la club s-a liniştit.

Dinamo, meci greu cu Academica? Nu au pierdut la Clinceni în acest sezon

Însă, Academica Clinceni nu este un adversar atât de comod precum pare la prima vedere. Echipa lui Ilie Poenaru nu a pierdut de când joacă la Clinceni, acolo unde a încheiat la egalitate cu U Craiova, scor 0-0 şi a învins Poli Iaşi cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii nu au pierdut acasă în ultimele confruntări de când antrenorul Ilie Poenaru a făcut nunta şi botezul, cu câteva ore înaintea meciului cu Viitorul, încheiat 0-0. Antrenorul Clinceniului a prefaţat meciul cu Dinamo pentru FANATIK:

“Ne merge bine de când am făcut nunta şi, mai ales, botezul”

“Da, ne merge bine de când am făcut nunta şi, mai ales, botezul. Nu, glumesc. Băieţii sunt montaţi şi de când am revenit la Clinceni, acasă, am jucat foarte bine. Suntem mai puternici când evoluăm pe stadionul nostru şi duminică vom juca la victorie. Indiferent de adversar, noi încercăm să scoatem maximum.

ADVERTISEMENT

Dinamo este o echipă foarte bună, Dusan Uhrin a obţinut rezultate bune şi vom încerca să îi blocăm. Aş minţi să spun că nu ne-am mulţumi şi cu un rezultat de egalitate, Dinamo fiind o echipă bine organizată, cu rezultate bune în ultima perioadă”, a spus Ilie Poenaru pentru FANATIK.

Dinamo, meci greu cu Academica Acasă suntem puternici. Ne merge bine de când am făcut nunta şi botezul! EXCLUSIV
Dinamo, meci greu cu Academica Acasă suntem puternici. Ne merge bine de când am făcut nunta şi botezul! FOTO: Antrenorii celor doua echipe Gica Hagi si Ilie Poenaru se saluta dupa meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal Ion Comsa din Calarasi

Dinamo, obligată să câştige

Ilie Poenaru a fost protagonistul unui episod neobişnuit în luna octombrie. Pe data de 19 octombrie avea programate nunta şi botezul, iar câteva ore mai târziu, duminică la prânz, Academica juca împotriva Viitorului. Poenaru a fost pe bancă în remiza echipei sale cu Viitorul, iar de atunci Academica a pierdut un singur meci, 0-3 cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Dinamo a obţinut 1 punct în ultimele două etape, cu CFR Cluj şi U Craiova şi are nevoie de victorie cu Academica pentru a se menţine în preajma locurilor de play-off. Echipa lui Uhrin este în acest moment pe 9, cu 21 de puncte.

  • 2 meciuri a jucat Academica la Clinceni în acest sezon
  • 14 puncte a adunat echipa lui Ilie Poenaru până acum
ADVERTISEMENT