DINAMO. Mesajul lui Ando pentru Guardiola: “Îl primeam şi la Săftica, plecam noi de aici!”

Oana Pascaru   
in Dinamo
14/08/2016, 16:47
DINAMO. Mesajul lui Ando pentru Guardiola: “Îl primeam şi la Săftica, plecam noi de aici!”

DINAMO. Trupa pregătită de Ioan Andone joacă luni împotriva celor de la Voluntari, înainte de derby-ul de sîmbăta viitoare cu Steaua. “Da se simte. Jucătorii se gîndesc la meciul cu Steaua. Şi antrenorii se gîndesc”, a declarat “Fălcosul”.

DINAMO. Totodată, tehnicianul “cîinilor” a susţinut că ar fi cedat  terenul de la Săftica numai ca echipa lui Guardiola să se poată antrena cît mai bine pentru a învinge trupa lui Reghecampf, după ce acesta a fost criticat de suporterii dinamovişti că ţine cu Steaua: “Toată lumea ştie cine e Guardiola şi ce ambiţios e.

E primul lui meci în preliminarii şi ar fi o tragedie pentru City să nu se califice în Champions. Va fi o surpriză în fotbalul mondial. Dacă ar fi vrut să se antreneze în Ştefan cel Mare? Îl primeam şi la Săftica, plecam noi de aici”.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×