Carousel hot news

DINAMO. Mircea Rednic a anunţat un nou transfer: “Ne-am întîlnit!”

DINAMO. Oficialii formaţiei din "Ştefan cel Mare" sînt foarte aproape să îl transfere pe Andrei Peteleu, fotbalist ce a evoluat pentru Petrolul Ploieşti....
Autor: Iuliana Spirache | 23.03.2016 | 14:56
DINAMO. Mircea Rednic a anunţat un nou transfer:

DINAMO. Oficialii formaţiei din “Ştefan cel Mare” sînt foarte aproape să îl transfere pe Andrei Peteleu, fotbalist ce a evoluat pentru Petrolul Ploieşti.

DINAMO. Mircea Rednic, antrenorul echipei din “Ştefan cel Mare”, a insistat pentru aducerea lui Peteleu, dar Ionuţ Negoiţă nu a dorit să ofere bani în schimbul fotbalistului. Astfel, acesta şi-a depus memoriu la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor pentru a deveni liber de contrat, acesta fiind unica soluţie ca să ajungă sub comanda lui Mircea Rednic.

DINAMO. Peteleu ar putea ajunge, de azi, în lotul “cîinilor. Acesta are termen de încetare a raporturilor contractuale cu Petrolul şi poate fi declarat liber de contract de comisiile Federaţiei Române de Fotbal. “Nu ştim dacă va fi liber încă, nu putem discuta acum. Noi ne-am întîlnit cu jucătorul”, a spus Rednic la un post de televiziune.

DINAMO. Fotbalistul în vîrstă de 23 de ani a fost în probe la Celtic Glasgow, dar nu a reuşit să îi impresioneze pe scoţieni. După ce a revenit în România, fotbalistul nu a mai vrut să se prezinte la antrenamentele “lupilor” şi şi-a depus memoriu.

DINAMO. Dacă va ajunge în “Ştefan cel Mare”, Andrei Peteleu ar fi al 11-lea transfer făcut de Mircea Rednic în această iarnă.

La Dinamo au mai ajuns: Rîmniceanu, Muţiu, Hanca, Olteanu, Ekeng, Bratalsstovu, Kortzorg, Lazăr, Batin şi Bicfalvi.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!