Sport

Dinamo, misiune dificilă pentru a ridica interdicția la transferuri! Datoriile spaniolilor îi pot “îngropa” pe “câini”. Exclusiv

Dinamo încearcă pe toate căile să ridice interdicţia la transferuri, însă oficialii din Şoseaua Ştefan cel Mare au o misiune foarte dificilă în această luptă contra cronometru.
22.08.2021 | 19:48
Dinamo misiune dificila pentru a ridica interdictia la transferuri Datoriile spaniolilor ii pot ingropa pe caini Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cum problemele financiare nu ar fi fost destul de mari, Dinamo a primit interzis în această vară la transferuri după ce jucătorii spanioli aduşi pe salarii uriaşe au câştigat la FIFA procesele intentate clubului.

Dinamo, misiune dificilă pentru a ridica interdicția la transferuri!

Forul internaţional a blocat transferurile celor de la Dinamo, iar oficialii clubului încearcă prin orice căi să ridice această interdicţie pentru a putea fortifica echipa, rămasă vulnerabilă după plecările jucătorilor importanţi, în vară.

ADVERTISEMENT

Isma Lopez cere 376.000 de euro despăgubiri celor de la Dinamo şi după ce a avut câştig de cauză la FIFA, forul internaţional a decis să impună o interdicţie la transferuri până când acest conflict va fi stins.

“Câinii” nu îşi permit să îi plătească 376.000 de euro lui Isma Lopez!

Din informaţiile FANATIK, oficialii celor de la Dinamo au o misiune dificilă în a ridica interdicţia la transferuri pentru că este vorba de un litigiu financiar în care jucătorul a avut deja câştig de cauză.

ADVERTISEMENT

Din cauza situaţiei financiare dificile, Dinamo nu îşi permite şi nu are 376.000 de euro pe care să îi plătească lui Isma Lopez, iar fără să plătească datoria sau să ajungă la o înţelegere cu jucătorul, şansele unei alte decizii sunt foarte mici.

Mureşan: “Tot încercăm să facem mai multe acțiuni la instanțe din România și de afară, vom încerca să mergem chiar și în Elveția”

Preşedintele executiv al celor de la Dinamo, Iuliu Mureşan, a spus că ridicarea interdicţiei la transferuri este principala prioritate din acest moment de la club, însă a recunoscut că situaţia este foarte dificilă:

ADVERTISEMENT

“Nu avem ce face decât să muncim mai departe împreună cu antrenorii, pentru că nu putem face transferuri. Din punct de vedere sportiv, e foarte greu să rezolvi problemele în condițiile în care nu poți să aduci un jucător.

Trebuie să facem tot ce e posibil să deblocăm acea interdicție de a face transferuri, pentru că acolo ar fi cheia rezolvării problemelor la Dinamo, cel puțin pe plan sportiv.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu pot da un termen, tot încercăm să facem mai multe acțiuni la instanțe din România și de afară, vom încerca să mergem chiar și în Elveția, unde vom lua legătura cu niște avocați foarte buni pe aceste probleme și vom încerca să rezolvăm situația”, a spus Mureşan.

Lot subţire pentru Dinamo! Bonetti a completat echipa cu jucători de la echipa a doua

Lotul lui Dinamo este unul subţire după ce mai mulţi jucători cheie din sezonul trecut au plecat de la echipă în vară, după ce au aflat că nu îşi vor putea primi salariile restante după intrarea echipei în insolvenţă.

Dario Bonetti nu a avut altă variantă decât să completeze lotul cu tineri jucători de la echipa a doua, mulţi dintre ei fiind debutanţi la nivelul primei ligi din România. Însă, Dinamo a ajuns la trei înfrângeri la rând şi interdicţia de a face transferuri poate îngropa echipa.

Iuliu Mureşan are 7-8 jucători pe listă!

Iuliu Mureşan are o listă cu 7-8 jucători care ar putea fi legitimaţi în termen scurt în momentul în care se va da undă verde la transferuri, însă au mai rămas doar 15 zile din actuala perioadă de mercato.

După data de 6 septembrie vor putea fi înregistraţi doar jucători liberi de contract şi cu siguranţă piaţa va fi mult mai restrânsă după închiderea perioadei de transferuri.

În cel mai negru scenariu, Dinamo nu va reuşi să ridice interdicţia de transferuri, iar în aceste condiţii Dario Bonetti va trebui să se descurce cu lotul actual, unul care conţine foarte puţini jucători cu experienţă.

Dinamo i-ar putea pierde pe Deian Sorescu şi Paul Anton!

Mai mult, Dinamo ar putea să îşi piardă până la finalul perioadei de transferuri cele mai importante piese. Deian Sorescu este principala (singura) marfă de export a “câinilor” şi oficialii speră să obţină o sumă importantă de bani din care să mai achite din datorii.

Paul Anton s-a adresat comisiilor pentru a deveni liber de contract după ce a acumulat patru luni de restanţe salariale, însă CNSL i-a respins cererea. În acest moment, mijlocaşul este accidentat, însă vrea să plece de la club.

  • 346.000 de euro este suma pe care o solicită Isma Lopez de la Dinamo
  • 7.000.000 de euro este valoarea datoriilor de la club
ADVERTISEMENT