Fanatik Show

DINAMO. Atac direct la FANATIK SHOW: ”Moral şi corect e ca Negoiţă să plece ACUM!”

DINAMO. Giani Kiriţă, fost jucător al cîinilor, l-a făcut praf la FANATIK SHOW pe acţionarul principal Negoiţă şi proiectul pe care acesta încearcă să-l implementeze la Dinamo. Kiriţă a...
13.12.2014 | 19:29
DINAMO Atac direct la FANATIK SHOW Moral si corect e ca Negoita sa plece ACUM

DINAMO. Giani Kiriţă, fost jucător al cîinilor, l-a făcut praf la FANATIK SHOW pe acţionarul principal Negoiţă şi proiectul pe care acesta încearcă să-l implementeze la Dinamo. Kiriţă a spus că dacă nu are bani, atunci Negoiţă ar trebui să plece de la club.

”Proiectul lu Dinamo nu e bun. O mai spun pentru a mia oară. În momentul în care se vor face investiţii şi vor veni jucători de valoare, dar şi o bancă tehnică valoroasă, atunci vorbim despre noul Dinamo. Păi în 98, eu, dar şi alţii tineri, între care Mutu, am venit la echipă lîngă Iftodi, Lupescu, Vlădoiu, Preda, lîngă cei experimentaţi. Şi am jucat lîngă ei. Am avut atunci un antrenor, Cornel Dinu, care vorbea zi de zi cu noi, ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă să te respecţi. Astăzi, din Dinamo nu a mai rămas nimic. În afară de emblema lui Dinamo, ce a rămas? Luăm bătaie mereu de la Steaua.. Unde e Dinamo acum? Pe mine nu mă mai reprezintă actualul Dinamo!”, a tunat Kiriţă.

DINAMO. Fostul fotbalist al cîinilor îi dă sfaturi lui Negoiţă: ”Proiectul merge pe un drum greşit. Să investească în primul rînd în jucători buni. Să aducă jucători străini care să aibă salariu de 5000-10.000 de euro. Dar trebuie să-i aducă foştii jucători ai lui Dinamo, care cunosc fenomenul, nu oricine. Dinamo trebuie să se orienteze şi înspre jucătorii buni şi din ţară. Jucători tineri, valoroşi, care să crească la Dinamo.” 

giani-kirita

A refuzat un post la Dinamo

”Dănciulescu nu are ce face la echipă. Nu are materie primă. Orice antrenor care vine nu are ce să facă. Pe vremea mea, Mutu şi Vlădoiu se certau în faţa porţii, cine să dea gol, deşi aveam 3-0, 4-0. Eu vă spun, dacă domnul Negoiţă nu are bani, moral şi corect, ar trebui să plece”, a mai spus Kiriţă. Tot el a dezvăluit că i s-a propus o funcţie în club, dar a refuzat-o: ”Am avut o discuţie cu domnul Negoiţă, mi-a propus un post, l-am întrebat de proiect, mi-a spus că nu se investeşte, aşa că am refuzat. Atunci, pe banca tehnică era un antrenor cu care aveam un conflict. Nu mai contează cine era. Eu voiam să vin cu sufletul, cum trebuie să vină un om care să facă performanţă, să pună pasiune. Dar nu s-a putut. Umilinţele vor continua şi va fi din ce în ce mai rău”.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!