Sport

Dinamo – Motor Zaporoje 33-29, în Liga Campionilor la handbal masculin. „Dulăii” păstrează șanse pentru calificarea în optimi

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Dinamo - Motor Zaporoje, care are loc joi, 9 decembrie, de la ora 19:45, în etapa a 10-a a grupei B din Liga Campionilor la handbal masculin
09.12.2021 | 21:25
Dinamo  Motor Zaporoje 3329 in Liga Campionilor la handbal masculin Dulaii pastreaza sanse pentru calificarea in optimi
Dinamo o învinge pe Zaporoje și scapă de ultima poziție în grupă. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-12-2021
17:45

Dinamo - Motor Zaporoje 33-29

Cu acest succes, Dinamo acumulează șase puncte, scapă de ultimul loc în grupă și păstrează șanse pentru o calificare miraculoasă în optimi. Cea mai importantă competiție intercluburi din handbalul masculin ia pauză până în februarie, când elevii lui Xavi Pascual vor primi vizita Barcelonei.

  

Min. 60: 33-29. Fluier final în sala din Ștefan cel Mare.

Min. 58: 31-28. Humet pătrunde și marchează. „Dulăii” pun din nou un ecart de trei goluri.

Min. 56: 30-28: Nantes înscrie de la 7 metri și o aduce pe Dinamo la un pas de victorie.

Min. 53: 28-27. Ucrainenii reduc din diferență și echilibrul pare să planeze până la final.

Min. 47: 25-23. Același Bizău majorează avantajul „dulăilor”, spre bucuria lui Xavi Pascual.

Min. 46: 24-23. Bizău o readuce pe Dinamo în avantaj cu o aruncare superbă, în vinclu.

Min. 41: 22-20: Humet înscrie cu o aruncare superbă de la șold, pe pătrundere.

Min. 37: 19-17. Nantes pătrunde printre doi adversari și reface diferența de două goluri.

Min. 36: Eliminare Zaporoje. Vasilev își lasă echipa în inferioritate numerică timp de două minute.

Min. 34: 17-17. Zaporoje restabilește egalitatea pe tabela de marcaj.

Min. 32: 16-15. Ucrainenii reduc din diferență.

Min. 31: A început repriza secundă.

Min. 30: 16-14. Ghionea înscrie din extrema dreaptă, după o fază superbă creată de Dinamo, care intră la cabine cu un avantaj de două goluri.

Min. 25: 14-12. Nantes înscrie fără emoții de la șapte metri.

Min. 24: 13-12. Ucrainenii se apropie din nou la un gol diferență. Partida stă sub semnul echilibrului.

Min. 19: 11-9. Aflat într-o formă de zile mari, brazilianul reface diferența de două goluri în favoarea „dulăilor”

Min. 16: 9-8. Nantes înscrie cu o aruncare superbă de la 9 metri și Dinamo preia din nou conducerea pe tabela de marcaj.

Min. 13: 7-7. Același Pascual îl învinge pe portarul advers și restabilește egalitatea.

Min. 12: Eliminare de 12 minute la Zaporoje. Sebetic a fost penalizat pentru un fault dur asupra lui Alex Pascual.

Min. 12: 6-7. Humet reduce din diferență.

Min. 9: Saeid reușește prima paradă spectaculoasă din acest meci. Ucrainenii au, însă, un avantaj de două goluri. 

Min. 8: Eliminare la Zaporoje. Bokhan va sta la rândul său pe bancă timp de două minute.

Min. 4: Eliminare de două minute pentru Gurbindo. „Dulăii” evoluează în inferioritate numerică.

Min. 3: 2-3. Zaporoje trece pentru prima dată în avantaj.

Min. 1: A început partida

Vezi aici toate fazele din partida Dinamo – Motor Zaporoje

Meciul Dinamo – Motor Zaporoje are loc joi, 9 decembrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 10-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin. Înaintea acestei partide, „câinii” sunt pe locul 8 în clasament, ultimul, cu 4 puncte, iar adversarii din Ucraina pe loc de play-off, poziţia a cincea, cu 8 puncte.

Unde se joacă meciul Dinamo – Motor Zaporoje din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin

Întâlnirea Dinamo – Motor Zaporoje se desfăşoară joi, 9 decembrie, de la ora 19:45, în Sala din Șoseaua „Ştefan cel Mare”, în etapa a 10-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin. Este un meci al ultimei şanse pentru „dulăi”, care dacă obţin victoria fac 6 puncte şi mai rămân patru etape de disputat.

ADVERTISEMENT

Important pentru „alb-roşii” este faptul că vor disputa acest joc în prezenţa suporterilor, care vor avea acces în procent de 50 la sută din locuri. Evident, vorbim doar despre spectatorii cu certificat COVID, care să ateste schema de vaccinare completă sau trecerea prin boală.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Motor Zaporoje

Partida Dinamo – Motor Zaporoje se joacă joi, 9 decembrie, de la ora 19:45, în sala Dinamo, în etapa a 10-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin şi este televizată în direct pe posturile Digi Sport 2, Telekom Sport 1 şi Look Plus. De asemenea, o puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Dinamo a obţinut cele patru puncte din partidele jucate pe teren propriu, respectiv din două meciuri care păreau fără nicio şansă, în faţa polonezilor de la Vive Kielce şi a ungurilor de la Veszprem, o situaţie similară cu a ucrainenilor, numai că aceştia chiar sunt o forţă pe teren propriu, obţinând patru succese, unul la un gol diferenţă fiind chiar în faţa lui Dinamo.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Dinamo – Motor Zaporoje

Antrenorul Xavier Pascual nu are probleme de lot pentru acest meci extrem de important pentru şansele echipei sale, atâtea cât mai sunt matematic, şi poate trimite pe teren cea mai bună formulă, din care ar urma să nu lipsească spaniolul Gurbindo, Vali Ghionea sau brazilianul Nantes.

ADVERTISEMENT

Dinamo poate obţine a treia victorie, care să o ţină în viaţă pentru locul 6, ultimul de play-off, chiar dacă ultimele jocuri din grupă vor fi teribil de grele, cu Barcelona şi PSG acasă, deci misiuni aparent imposibile, la Kielce şi la Porto în deplasare.

Motor Zaporoje, echipa preferată de IHF sezonul trecut în locul lui Dinamo

Motor Zaporoje este cea mai bună echipă din handbalul ucrainean şi a participat şi sezonul trecut în grupele Ligii Campionilor pe baza unui wild-card primit de la IHF, wild-card remis lor ca urmare a faptului că în conducerea forului handbalistic european un ucrainean ocupă un rol foarte important.

ADVERTISEMENT

Luându-ne după rezultatele din sezonul 2019-2020, Dinamo ar fi trebuit indiscutabil să beneficieze de acest wild-card după ce reuşise o performanţă de excepţie, calificarea în optimile de finală,unde avea să întâlnească pe PSG fără a pierde un singur joc în grupe şi apoi în optimea cu Sporting Lisabona!

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – Motor Zaporoje

Casele de pariuri îi văd pe jucătorii lui Xavier Pascual favoriţi destul de clar pentru a bifa a treia victorie din grupa de Liga Campionilor. Dinamo are cotă de 1,55 la victorie, în comparaţie cu ucrainenii, care au primit 2,95 pentru primul lor succes în deplasare.

Între cele două echipe s-au jucat până acum trei partide, două în Ucraina şi una la Bucureşti. În fiecare dintre acestea au avut câştig de cauză gazdele. Ultimul joc a avut loc în 21 octombrie anul curent în Ucraina şi s-a încheiat cu victoria la limită, 28-27, pentru Motor Zaporoje.

ADVERTISEMENT