News

Dinamo, negocieri avansate cu un atacant crescut de Milan! Pe cine vor să semneze “câinii” EXCLUSIV

23.06.2019 | 15:13
Dinamo negocieri avansate cu un atacant crescut de Milan Pe cine vor sa semneze cainii EXCLUSIV

La Dinamo în această pauză este o nouă reconstrucţie. După demiterea lui Mircea Rednic, un contingent important de jucători aduşi de “Puriu” au plecat deja, iar Eugen Neagoe vrea să creeze o nouă echipă care să prindă play-off-ul, după doi ani de pauză. FANATIK a aflat că dinamoviştii sunt în negocieri avansate cu atacantul italian Gianmario Comi, cel care a jucat în stagiunea trecută la Pro Verceli. 

Dinamo, negocieri avansate cu un atacant crescut de Milan! Gianmario Comi, aproape de a semna

Gianmario Comi a jucat la juniorii lui Torino, iar apoi la Academia lui AC Milan. Vârful în vârstă de 27 de ani promitea foarte mult în adolescenţă, în 2012 fiind şi cel mai bun marcator în campionatul Primavera pentru AC Milan, însă la seniori nu a reuşit să confirme. Comi nu a jucat niciun meci în Serie A, fiind legitimat la Milan între 2012 şi 2016, însă a fost mai mult împrumutat la: Reggina, Novara, Lanciano, Avellino sau Livorno.

În 2016 Comi s-a transferat la Carpi, iar apoi a fost cedat la Pro Vercelli. În stagiunea trecută, atacantul italian a marcat 5 goluri în Serie C, iar în Liga 1 poate deveni un jucător interesant şi conducătorii dinamovişti speră să îi calce pe urme lui Mattia Montini, golgheterul dinamoviştilor în stagiunea trecută.

Cotat la 250.000 de euro, Gianmario Comi este un atacant central masiv, cu o înălţime de 1,86 de centimetri. A evoluat la diferite niveluri de vârstă la naţionala Italiei, având două selecţii în naţionala U-21 a “azzurrilor”.

Dinamo, negocieri avansate cu un atacant crescut de Milan! Pe cine vor să semneze câinii EXCLUSIV FOTO: Eugen Neagoe, antrenor Dinamo
Dinamo, negocieri avansate cu un atacant crescut de Milan! Pe cine vor să semneze câinii EXCLUSIV FOTO: Eugen Neagoe, antrenor Dinamo

Papazoglou, persona non grata: “A vorbit urât de Dinamo”

Atacantul grec Athanasios Papazoglou va pleca cel mai probabil din “Groapă”. FANATIK a aflat că şefii i-au dat o hârtie de reziliere grecului, însă despărţirea va fi una cu scandal după ce directorul general Florin Prunea a declarat că Papazoglou a blocat două transferuri la club: “La Papazoglou e şi o problemă a clubului cu el. A vorbit urât de Dinamo. Am încercat să transferăm doi jucători din Grecia şi, în momentul în care am avut negocieri, a vorbit urât de Dinamo! A zis «Nu aveţi ce căuta acolo! La Dinamo e urât!». Părerea mea e că lucrurile sunt clare. Fiecare să meargă pe drumul lui”, a spus Florin Prunea, managerul general al roş-albilor, conform dinamo1948.club.

Dinamo, negocieri avansate cu un atacant crescut de Milan! Pe cine vor să semneze câinii EXCLUSIV (1)
Dinamo, negocieri avansate cu un atacant crescut de Milan! Pe cine vor să semneze câinii EXCLUSIV FOTO: Papazoglou, în duel cu un adversar în meciul cu FC Botoşani

Eugen Neagoe i-a adus până acum la Dinamo pe: Cătălin Straton, Andrei Sin, Florin Bejan, Alexandru Răuță şi Slavko Perovic. Dinamoviştii au încearcat să aducă şi un portar din Italia, pe Riccardo Piscitelli, însă transferul a intrat în impas după ce impresarii jucătorului au avut pretenţii financiare prea mari.

  • 27 de ani are Gianmario Comi 
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a atacantului italian