Carousel hot news

DINAMO. Negoiţă, DISTRUS: “Nu are faţă de un asemenea club! Urmăreşte altceva! Să nu ne mai PĂCĂLEASCĂ!”

DINAMO. Ionel Ganea l-a acuzat pe Ionuţ Negoiţă că nu urmăreşte binele clubului din "Ştefan cel Mare". Totodată, fostul atacant l-a atacat şi pe Marius Alexe, despre care a afirmat că nu...
04.04.2015 | 00:01
DINAMO. Negoiţă, DISTRUS:
ADVERTISEMENT

DINAMO. Ionel Ganea l-a acuzat pe Ionuţ Negoiţă că nu urmăreşte binele clubului din “Ştefan cel Mare”. Totodată, fostul atacant l-a atacat şi pe Marius Alexe, despre care a afirmat că nu ajută cu nimic echipa.

“Situaţia nu arată deloc bine. Tot sîntem păcăliţi cu ieşirea clubului din insolvenţă, ar trebui să înceteze. Negoiţă nu are faţă de Dinamo. Nu are nici o performanţă de cînd a venit la club. Nu are habar ce înseamnă fotbalul şi ce înseamnă Dinamo. Ce facultate are Stanciu ca să fie la Dinamo?

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit să-i ţină la echipă pe Dinu, pe Mateuţ, oameni cu experienţă în fotbal. Dinu este de faţadă la club, e ţinut de frica suporterilor. Eu sînt dinamovist din tată în fiu. Sînt mai dinamovist ca Stanciu, ca Negoiţă, ca toţi care stau pe banca aia. Lui Teja trebuie să i se dea mai multă încredere. Stoican nu trebuia să revină la Dinamo.

Negoiţă e depăşit de situaţie, nu are treabă cu fotbalul, urmăreşte altceva. Cred că el confundă echipa cu un club de noapte cu fetiţe pe care îl avea la hotelul lui.Era un moment bun ca Dinamo să înceapă de la zero, cu jucători tineri. Alexe nu aduce nici un plus la echipă. Nu înţeleg ce se întîmplă cu el, a jucat în Italia, dar nu ajută cu nimic”, a spus Ganea la Digisport.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri