DINAMO. Negoiţă a făcut anunţul! Cînd îl vinde pe Dorin Rotariu!

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
03/08/2016, 17:35
DINAMO. Negoiţă a făcut anunţul! Cînd îl vinde pe Dorin Rotariu!

DINAMO. Ionuţ Negoiţă, patronul “cîinilor” a anunţat cînd îl va transfera pe Dorin Rotariu, unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei din Ştefan cel Mare în acest start de sezon:

“Probabil va veni şi ziua în care el să aibă o ofertă foartre bună, şi de ce nu şi clubul. Şi momentul în care va face un pas înainte în evoluţia lui. Dar undeva peste un an.

Un an este la vară, vara viitoare vom juca în cupele europene, sînt convins că şi el îţi doreşte să joace în cupele europene şi poate că atunci şi cu ocazia aceasta va fi văzut şi sper că va avea o evoluţie foarte bună şi va fi văzut de cine trebuie şi cu adevărat să fie un salt important în cariera lui”, a spus Ionuţ Negoiţă.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×