Fotbal intern

DINAMO. FANATIK.RO, confirmat! Rednic vrea să aducă un STELIST!

UPDATE / DINAMO. Mircea Rednic a confirmat interesul pentru mijlocaşul celor de la Pandurii Târgu Jiu, Mihai Răduţ: Îl apreciez mult pe Răduţ, l-am vrut şi în Belgia. Îmi place de el, dar...
16.06.2015 | 00:00
DINAMO FANATIKRO confirmat Rednic vrea sa aduca un STELIST

UPDATE / DINAMO. Mircea Rednic a confirmat interesul pentru mijlocaşul celor de la Pandurii Târgu Jiu, Mihai Răduţ: Îl apreciez mult pe Răduţ, l-am vrut şi în Belgia. Îmi place de el, dar să vedem care e situaţia lui. Mai are un an de contract. Cred că Pandurii şi l-ar dori pe Bilinski, dar vedem ce va fi mai departe”, a spus Rednic pentru gsp.

DINAMO. Finanţatorul “cîinilor”, Ionuţ Negoiţă, pregăteşte o lovitură de imagine pentru formaţia din “Groapă”! Conducerea lui Dinamo a ajuns la un acord de principiu cu  Pandurii Târgu Jiu pentru cedarea unuia dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei gorjene.

DINAMO. După transferul mijlocaşului israelian de bandă Dia Saba, finanţatorul Ionuţ Negoiţă a insistat pe lîngă omologii de la Pandurii să îi fie cedat unul dintre cei mai importanţi jucători de la formaţia gorjeană.

“La îndemnul lui Dinu Gheorghe, patronul lui Dinamo a discutat posibilitatea ca Mihai Răduţ să fie cedat definitiv în <Groapă>. După ce a obţinut acordul conducerii formaţiei Pandurii, Negoiţă a discutat şi cu jucătorul, Răduţ dîndu-şi acordul să vină la Dinamo”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Transfer fără bani! Bilinski, la schimb

DINAMO. Aflaţi în plină criză financiară, tratativele s-au purtat în jurul unui schimb de jucători, variantă care, la final, a fost acceptată şi de conducerea gorjeană. În schimbul mijlocaşului Mihai Răduţ, oficialii lui Dinamo l-au trimis în Gorj pe Kamil Bilinski, sosirea atacantului de 27 de ani fiind agreată de tînărul tehnician Edward Iordănescu.

“Fiul selecţionerului a fost nemulţumit de randamentul oferit de fostul mijlocaş al Stelei, din cauza asta a agreat un schimb cu Bilinski, pe care îl vede varianta optimă pentru atacul formaţiei gorjene”, au precizat sursele din anturajul lui Iordănescu jr.

Bilinski, la mîna soţiei

DINAMO. Deşi au pus la punct toate detaliile transferului, părţile implicate oferind un răspuns pozitiv, schimbul dintre Pandurii şi Dinamo este în stand by. Sursele FANATIK.RO au precizat că jucătorul polonez nu poate să plece în Târgu Jiu din cauza soţiei, care este îndrăgostită de… Bucureşti!

“Singurul impediment în calea tranzacţiei ţine de aprobarea soţiei lui Kamil. Momentan, ea i-a transmis fotbalistului polonez că nu doreşte să schimbe oraşul. Este îndrăgostită de Bucureşti şi nu doreşte să se mute în Târgu Jiu, dar acest aspect poate fi remediat”, au punctat şi apropiaţii lui Bilinski.

14 goluri a marcat Kamil Bilinski pentru Dinamo în ultimul sezon competiţional

7 pase de gol a oferit Mihai Răduţ, în toate competiţiile, pentru Pandurii Târgu Jiu în sezonul 2014/2015

radut-mic-660x400