Fotbal intern

DINAMO. Negoiţă şi Dinu “Vamă”, SCANDAL! Au negat, dar Rednic îi dă de GOL

UPDATE / DINAMO. Rednic a vorbit despre conflictul dintre Negoiţă şi Dinu Gheorghe: "Nu sînt contradicţii, sînt doar discuţii pozitive. Domnul Negoiţă a respectat tot ce a promis, nu ştiu...
15.06.2015 | 21:04
DINAMO Negoita si Dinu Vama SCANDAL Au negat dar Rednic ii da de GOL

UPDATE / DINAMO. Rednic a vorbit despre conflictul dintre Negoiţă şi Dinu Gheorghe: “Nu sînt contradicţii, sînt doar discuţii pozitive. Domnul Negoiţă a respectat tot ce a promis, nu ştiu de vreo ceartă. Poate cel mult una  constructivă. Eu n-am participat la discuţiile dintre ei, poate o fi fost una despre transferuri”, a spus tehnicianul la gsp.

DINAMO. Ionuţ Negoiţă şi Dinu Gheorghe s-au certat în cantonamentul echipei de la Braşov.

Disensiunile dintre cei doi au pornit în momentul în care patronul de la RIN l-a anunţat pe “Vamă” că nu va mai putea da jucătorilor doriţi de acesta salarii de 7.000-8.000 de euro, ci cel mult 4.000 de euro.

E OFICIAL!! IN SFARSIT, PRIMUL TRANSFER LA DINAMO!!! AU LUAT UN FOTBALIST DE ECHIPA NATIONALA!!!

DINAMO. Cearta între conducătorii “cîinilor” a pornit după ce Marcel Gecov, fostul jucător al Rapidului era aşteptat să fie convins de Dinu Gheorghe să vină în “Groapă”. Conform surselor FANATIK.RO, “Vamă” s-a enervat cînd Negoiţă i-a impus acetsuia un plafon salarial de 4.000 de euro.

PERLA LUI DINAMO, BATJOCORITA DE CONDUCERE!!! I-AU LUAT CASA SI MASINA CA SA IL FACA SA PLECE!!! 

“Cum să îl aduc eu pe Gecov, cînd la Rapid avea un salariu aproape dublu, de 7.500 de euro. Dacă vrei jucători de 3.000-4.000 de euro, îţi aduc, dar tot pe locul 8 ca sezonul trecut terminăm, iar eu aşa ceva nu îmi doresc şi nu pot accepta”, a fost replica lui Dinu Gheorghe, cel care, conform aceloraşi surse, nu va mai rămîne la Dinamo fără să aibă un buget salarial aşa cum i s-a promis.

DINAMO. Mircea Rednic a venit la Dinamo alături de Dinu Gheorghe, iar după ce acesta a prăsit cantonamentul a plecat spre Bucureşti. Deşi antrenorul a fost deranjat din acelaşi motiv ca şi “Vamă”, acesta a motivat că a venit în capitală pentru a-şi face un control medical.