Carousel hot news

NOUL FC DINAMO. Cum au reacţionat fanii “câinilor” la apariţia unei noi echipe. “Vrem un SINGUR Dinamo!”

Nicolae Badea vrea să înfiinţeze o nouă echipă Dinamo, formaţia urmând să evolueze în Liga 4 - VEZI DETALII AICI. Şeful AFC Dinamo deţine palmaresul şi sigla formaţiei din Şoseaua...
Autor: Razvan Nicolae | 16.08.2017 | 13:34
NOUL FC DINAMO. Cum au reacţionat fanii

Nicolae Badea vrea să înfiinţeze o nouă echipă Dinamo, formaţia urmând să evolueze în Liga 4 – VEZI DETALII AICI. Şeful AFC Dinamo deţine palmaresul şi sigla formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar în martie 2013 şi-a vândut acţiunile către Ionuţ Negoiţă. Actualul patron al “câinilor roşii” nu a plătit nici până în prezent suma prevăzută în cumpărarea acţiunilor.

Suporterii echipei deţinute de Ionuţ Negoiţă nu cred în înfiinţarea unei echipe de câtre Nicolae Badea. Pe cel mai mare forum al fanilor “câinilor roşii”, Dinamomania, mai mulţi susţinători au postat mesaje prin care afirmă că nu cred în crearea acestei formaţii care ar urma să evolueze în Liga 4. Opinia unanimă este că anunţul făcut de Nicolae Badea face parte dintr-un “război rece” între acesta şi Ionuţ Negoiţă.

“Acest CS FC Dinamo Bucureşti nu este decât ACS FC Dinamo Bucureşti, adică societatea lui Nicolae Badea, care de altfel apare şi pe pagina 12 a Planului de Reorganizare, mascată intenţionat sub denumirea de CS şi nu ACS pentru a duce lumea în eroare. E un război rece între Badea şi Negoiţă. Negoiţă a mutat cu plângerea şi cu încercarea de meeting la M.A.I, acum Badea contraatacă cu înfiinţarea unei noi echipe”, a scris unul dintre utilizatorii site-ului Dinamomania.

Dinamo noua echipa. Suporterii nu vor sustine niciuna dintre echipe

Un alt suporter nu crede deloc în înfiinţarea unei noi echipe Dinamo. “Domnilor vă imflamaţi prea tare. Ok, a apărut ştirea că îşi face Badea echipă. Până nu vedem fapte toată această tevatură de cuvinte aruncate în vânt este egal cu zero”.

Chiar dacă există posibilitatea ca fanii lui Dinamo să se confrunte cu aceleaşi probleme cu cele ale suporterilor marii rivale, susţinătorii “câinilor roşii” susţin că nu vor mai susţine niciuna dintre cele două echipe. “Chiar şi în eventualitatea de a se crea mai multe echipe, logic e să nu susţinem niciuna pentru că nu cunoaştem ce interese sunt la mijloc, mai ales că niciuna nu o să fie o echipă făcută pentru noi”.

Inevitabil, în cazul înfiinţării echipei lui Nicolae Badea, în rândul suporterilor dinamovişti vor apărea întrebări legate de care este “adevăratul Dinamo”, aşa cum s-a înâmplat şi în cazurile CSU-FCU Craiova sau FCSB-CSA Steaua. Unul dintre suporterii “câinilor roşii” susţine că nu va ţine cu nicio echipă până nu va rămâne un singur club cu numele Dinamo. “Dacă apare şi la noi o poveste legată de care e adevăratul Dinamo eu ştiu de pe acum cu cine o să ţin: cu niciuna până nu rămâne un singur Dinamo. Eu nu sunt masă de manevră”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!