Fotbal intern

Niculescu, răspuns pentru Negoiţă: “Nu mi se cuvine un loc la Dinamo”

Ionuţ Negoiţă a anunţat că următorul antrenor al lui Dinamo va fi Claudiu Niculescu! Trecutul dinamovist al omului care a luat două trofee cu FC Voluntari, Cupa şi Supercupa României, ar fi...
12.10.2017 | 15:56
Niculescu raspuns pentru Negoita Nu mi se cuvine un loc la Dinamo

Ionuţ Negoiţă a anunţat că următorul antrenor al lui Dinamo va fi Claudiu Niculescu! Trecutul dinamovist al omului care a luat două trofee cu FC Voluntari, Cupa şi Supercupa României, ar fi principalul argument pe care l-a invocat patronul “câinilor”.

Într-o conferinţă de presă premergătoare partidei cu FCSB, din Liga 1 Betano, Claudiu Niculescu a vorbit despre şansa de a o antrena pe Dinamo, dar i-a dat şi o replică neaşteptată lui Negoiţă. “Evit subiectul Dinamo. Ce îmi doresc eu, ştiţi destul de bine. Ce se va întâmpla şi dacă se va realiza vreodată acest lucru, vom vedea. Nu mi se cuvine nimic, în legătură cu declaraţiile pe care le-am văzut. Trebuie să lupţi pentru visul pe care vrei să ţi-l împlineşti”, a declarat Niculescu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Claudiu Niculescu a fost în cărţi pentru postul de antrenor al lui Dinamo după plecarea lui Cosmin Contra la echipa naţională. Deşi a fost puternic susţinut de Adrian Mutu, Niculescu a pierdut în cele din urmă cursa cu Vasile Miriuţă, cel care a fost numit chiar înainte de partida cu FCSB.

FC Voluntari este în luptă cu Dinamo pentru un loc în faza play-off a Ligii 1 Betano, chiar dacă ambele echipe sunt, în acest moment, în afara primelor şase din clasament. Ilfovenii au 15 puncte la finalul turului, cu trei mai puţine decât ACS Poli, echipa de pe locul 6. Dinamo are 17 puncte şi este pe 7.

Partida FC Voluntari – FCSB, din prima etapă a returului din Liga 1 Betano, va avea loc vineri, de la ora 20:45. FCSB este pe locul doi în campionat, 28 de puncte, patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.