ADVERTISEMENT
Sport

Dinamo consideră o glumă oferta Legiei pentru Sorescu: „Ce să fie de negociat? Suma e prea mică!”

Dinamo a primit oferta de la Legia Varșovia pentru Deian Sorescu, însă nu are oameni care să negocieze mutarea.
Autor: Andrei Șchiopu | 16.06.2021 | 20:45
Dinamo consideră o glumă oferta Legiei pentru Sorescu: „Ce să fie de negociat? Suma e prea mică!”
Deian Sorescu nemulțumit. Sursă foto: sportpictures.eu
16-06-2021
17:47

Dinamo, nemulțumită de oferta primită de la Legia pentru Deian Sorescu

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a comentat oferta primită de „câini” de la Legia Varșovia, despre care spune că nu e nimic de negociat, suma fiind prea mică: Ce să fie de negociat? S-a spus clar care sunt pretențiile noastre, între 800.000 de euro și un milion. Nu asta e valoarea lui Sorescu! 

Ei nu au încercat nimic, au făcut acea ofertă și atât. Nu m-au sunat nici pe mine, directorul sportiv al echipei. Propunerea lor am refuzat-o, clar! Avem oferte mai bune pentru Deian, chiar de două ori mai mari. Există un interes real pentru jucător, nu sunt simple vorbe. 

Mă surprinde că sunt nemulțumiți. Am auzit că vor să-i dea 20.000 de euro pe lună. Păi, e o sumă mică față de ceea ce ar putea să obțină Sorescu în această vară. Dacă Legia îl vrea cu adevărat, ar trebui să revină cu o altă ofertă, care să-i egaleze cota lui Deian”

Polonezii sunt interesați de transferul lui Deian Sorescu, însă Dinamo nu reușește să își desemneze un om care să negocieze mutarea fotbalistului, în timp ce Legia Varșovia a făcut o ofertă clară pentru jucător.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „câinilor” în sezonul recent încheiat și a contribuit decisiv la salvarea de la retrogradare a lui Dinamo, iar evoluțiile sale l-au adus și la naționala României.

Dinamo nu are oameni care să negocieze transferul lui Sorescu la Legia Varșovia

Dinamo a primit o ofertă concretă din partea Legiei Varșovia, care și-l dorește pe Deian Sorescu, însă „câinii” nu au găsit o persoană în club care să negocieze transferul jucătorului în Polonia, informează gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Astfel, suma de transfer pentru Deian Sorescu, oferită de Legia Varșovia este de 350.000 de euro, plus TVA, care va fi achitată în două rate: 225.000 de euro până la 30 iunie 2021, iar 125.000 de euro până la 31 ianuarie 2022, însă dacă Legia ca intra în grupele Champions League sau Europa League, a doua tranșă va fi plătită până la 30 septembrie 2021.

Va exista și un bonus în valoare de 50.000 de euro, dacă Legia va câștiga campionatului pe durata contractului jucătorului, dacă Deian Sorescu evoluează cel puțin în 50% din meciurile echipei din campionat și dacă jucătorul va fi eligibil să evolueze până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Totuși, oferta Legiei va expira azi, 16 iunie, la ora 23:59, așa că staff-ul dinamoviștilor trebuie să se grăbească pentru a le oferi un răspuns polonezilor, care vor să facă transferul cât mai repede.

  • 23 de ani este vârsta lui Deian Sorescu
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu vrea să plece de la Dinamo

Deian Sorescu a recunoscut în exclusivitate pentru FANATIK că nu își dorește să mai rămână la Dinamo din sezonul viitor și vrea să experimenteze noi provocări și să se lupte pentru trofee, cum și-ar fi dorit să o facă și la Dinamo. Totodată, el a anunțat că va pleca doar în schimbul unei sume de bani.

„Cei din conducere mi-au dat o hârtie prin care pot pleca pentru un milion de euro. Nu pot să zic că m-am simțit apreciat, pentru că acea hârtie nu a venit dintr-o bucurie sau un motiv de apreciere.

ADVERTISEMENT

A venit dintr-o discuție mai aprinsă și dintr-o dezamăgire din partea celor care lucrează la birou”, a spus Sorescu.

„Sincer, nu m-am certat cu nimeni din programul DDB sau din cadrul clubului! M-au surprins acele știri pentru că deobicei nu urmăresc deloc.

ADVERTISEMENT

Mi-au trimis niște prieteni și am rămas și eu surprins și chiar am fost un pic deranjat, pentru că a ieșit o știre din nimic să zic așa. Dar m-am obișnuit.

Eu chiar m-aș bucura ca Dinamo să primească o ofertă bună pentru mine și dacă transferul meu ar fi o scăpare și o salvare pentru club!”, a mai spus fotbalistul „câinilor”.

  • 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1