Fotbal intern

“La Dinamo se pot câştiga mulţi bani din bonusuri, ştiu ce vorbesc”

Deşi jucătorii de la FC Dinamo Bucureşti erau des compătimiţi din cauza salariilor mici, un fost jucător din "haită" spune că lucrurile nu sunt chiar aşa.
06.12.2017 | 20:43

Liviu Ganea, fost jucător al formaţiei din Ştefan cel mare în perioada 2005 – 2011, spune că elevii lui Vasile Miriuţă pot câştiga bani frumoşi din bonusurile de performanţă, chiar dacă salariile nu sunt printre cele mai mari.

”Cei mai mulţi dintre fotbalişti vor sa aibă o siguranţă, vor un salariu fix. Dacă ai 8.000 de euro lunar, clubul vine şi îţi propune în loc să îţi dea 10.000 pe lună, dar salariul să fie fix, 8.000 pe lună, dar ai bonusuri. Dacă intri şi joci titular ai, să spunem, 500 de euro pentru fiecare meci; dacă marchezi, dacă echipa câştigă sau bonusuri pentru punct.

“E un avantaj”

Tu dacă îţi faci un calcul, dacă joci cel puţin două meciuri luna aia, câştigi mai mult decât ai câştiga din salariul fix, iar bonusurile trecute în contract se plătesc la sfârşitul lunii. La Dinamo s-a aplicat acest lucru şi jucătorii sunt mulţumiţi. Ei îşi iau banii, se respectă bonusurile din contracte şi nu sunt mici. E un avantaj. La Dinamo se pot câştiga mulţi bani din bonusuri. Şi ştiu despre ce vorbesc”, a spus Liviu Ganea pentru Prosport.

FC Dinamo Bucureşti speră să obţină un loc în play-off-ul Ligii 1 la finalul sezonului regulat. În acest moment, sunt în afara celor şase locuri, însă mai au şanse.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri