Carousel hot news

DINAMO. “Nu i-am împărtăşit ideile lui Anghelache! Va fi dificil pentru Teja şi Stanciu!”

DINAMO. Flavius Stoican, fostul antrenor al "cîinilor" dezvăluie motivul care a stat la baza despărţirii sale de formaţia din Ştefan cel Mare. Stoican spune că ideile sale nu coincideau cu cele...
31.12.2014 | 17:29
DINAMO.
ADVERTISEMENT

DINAMO. Flavius Stoican, fostul antrenor al “cîinilor” dezvăluie motivul care a stat la baza despărţirii sale de formaţia din Ştefan cel Mare. Stoican spune că ideile sale nu coincideau cu cele ale preşedintelui executiv, Constantin Anghelache.

“Mereu mi s-a părut şi mi se pare normal să-ţi spui punctul de vedere. Am considerat că eu trebuie să fiu acela care să decidă, eu şi staff-ul meu, mai ales că am fost înconjurat de oameni care au jucat fotbal, oameni care au făcut cariere şi aici mă refer la Dorin Mateuţ, Dănciulescu. Eu am tot respectul pentru oamenii cu care am lucrat, alături de care lucrez mereu, în special faţă de Constantin Anghelache şi vă spun şi de ce. El este omul care a avut un cuvînt important de spus în instalarea mea la Dinamo. Dar, asta nu înseamnă că dacă avem idei diferite nu trebuie să ni le spunem. Dacă toţi trei, Constantin Anghelache, Daniel Stanciu şi Mihai Teja, vor avea aceleaşi idei, atunci cu siguranţă pot face o echipă. Altfel, va fi destul de dificil. Eu nu am avut aceleaşi idei şi era normal ca drumurile noastre să se despartă”, a conchis Stoican la Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri