Fotbal intern

Ce a discutat Miriuţă cu Negoiţă. S-a decis viitorul antrenorului

Vasile Miriuţă, antrenorul celor de la FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre posibilitatea de a se despărţi de trupa "câinilor" în pauza competiţională din iarnă.
16.12.2017 | 09:33
Ce a discutat Miriuţă cu Negoiţă. S-a decis viitorul antrenorului
ADVERTISEMENT

Vasile Miriuţă a ajuns la FC Dinamo Bucureşti după ce Cosmin Contra a ajuns la un acord cu Federaţia Română de Fotbal (FRF) pentru a antrena naţionala României. Imediat ce a ajuns pe banca “câinilor”, Ionuţ Negoiţă i-a transmis lui Miriuţă că obiectivul este calificarea în playoff-ul Ligii 1 Betano. 

Cu cinci meciuri înainte de finalul sezonului regulat din Liga 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti se află pe poziţia a 7-a şi se bate cu FC Viitorul, CSM Poli Iaşi, Botoşani şi Astra Giurgiu pentru un loc de playoff. Înaintea vacanţei din iarnă, Vasile Miriuţă nu are parte de linişte, dar un oficial de la Dinamo susţine că nu se pune problema ca acesta să fie demis în iarnă. 

În ce condiţii va rămâne Miriuţă la Dinamo

“Dacă oficialii vor dori să rămân, rămân. Dacă nu, voi pleca. Eu nu voi sta cu forţa în Ştefan cel Mare. Eu voi pleca împăcat, cu capul sus, pentru că am făcut tot ce a depins de mine. Îmi doresc enorm să continuu, dar pe 19 decembrie conducerea va lua decizia finală”, a afirmat Miriuţă.

ADVERTISEMENT

Întâlnire Miriuţă – Negoiţă

Directorul sportiv al celor de la FC Dinamo Bucureşti, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre situaţia lui Vasile Miriuţă şi susţine că antrenorul “câinilor” nu va pleca din “Groapă” în iarnă. Mai mult, acesta a dezvăluit ce a discutat tehnicianul la întâlnirea cu Ionuţ Negoiţă, finanţatorul din “Ştefan cel Mare”.

“Din ce ştiu eu, Vasile s-a întâlnit cu oficialii clubului, au discutat despre ce e de făcut în iarnă. S-a stabilit strategia, s-a vorbit despre transferuri, deci nu cred că se pune problema unei despărţiri. Asta indiferent de rezultatul ultimului meci”, a spus Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri