Fotbal intern

Dinamo nu mai impresionează pe nimeni. “E foarte greu când nu ai nici bani de transferuri!”

23.01.2019 | 21:50
Dinamo nu mai impresioneaza pe nimeni E foarte greu cand nu ai nici bani de transferuri

Ciprian Marica nu mai este impresionat de ceea ce se întâmplă la Dinamo, după ce echipa din Ștefan cel Mare a terminat anul 2018 pe locul 11 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 22 de puncte. Fostul atacant al “câinilor” nu se mai regăsește în ceea ce se întâmplă la gruparea pregătită de Mircea Rednic și crede că doar Puriul o mai poate salva pe formația finanțată de Ionuț Negoiță.

Mai mult, Ciprian Marica este de părere că Mircea Rednic va avea o misiune grea la Dinamo în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, toate acestea deoarece nu mai are la dispoziție jucători din propria pepinieră și nici bani la dispoziție nu are pentru a face transferuri de top, lucru confirmat de Puriu pentru FANATIK.RO, când a dezvăluit că a fost nevoit să renunțe la salariul său pentru a putea aduce jucători.

Dinamo nu îl mai impresionează pe Ciprian Marica

“Azi nu mai regăsim nimic la Dinamo. Situația e grea, este în mâinile domnului Rednic, care are experiență, a realizat mari lucruri cu Dinamo, toată suflarea își pune mari speranțe în el. Este foarte greu când nu ai nimic în propria pepinieră și nu ai nici bani de transferuri”, a declarat Ciprian Marica, finanțatorul echipei Farul Constanța, conform  Digi Sport

Dan Nistor îi aplaudă pe fanii lui Dinamo

“Dinamo nu doar că și-a pierdut identitatea, și-a pierdut și spiritul. Jucătorii lui Dinamo nu mai au aceeași atitudine de învingători”, a declarat Ciprian Marica pentru sursa citată mai sus.

În 21 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019, Dinamo București a adunat 22 de puncte, după ce a bifat 5 victorii, 7 înfrângeri și 9 eșecuri. Gruparea antrenată de Mircea Lucescu se află pe poziția a 11/a, la cinci puncte de locul de baraj și de cel care duce în Liga a 2-a.

  • 5 milioane de euro a încasat Dinamo București de la Shakhtar în ianuarie 2004 pentru transferul lui Ciprian Marica
  • 5 meciuri și un gol are Ciprian Marica pentru Dinamo