Sport

Dinamo nu-l va demite pe Ovidiu Burcă, chiar dacă va pierde cu Steaua: „Ar fi total contraproductiv să schimbăm antrenorul”

Vlad Iacob (35 de ani), administratorul special al lui Dinamo, nu pune presiune pe Ovidiu Burcă înainte de meciul cu Steaua.
07.09.2022 | 19:08
Dinamo nul va demite pe Ovidiu Burca chiar daca va pierde cu Steaua Ar fi total contraproductiv sa schimbam antrenorul
Ovidiu Burcă a făcut o serie de declarații uluitoare.
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă e optimist înainte de meciul cu Steaua și a mărturisit că pregătește meciul de pe Național Arena la victorie.

Vlad Iacob, noi detalii despre vânzarea lui Dinamo: „Sunt oameni care au afectat aceste discuții”

Vlad Iacob a vorbit la Digi Sport despre negocierile de preluare a clubului Dinamo, însă îl critică pe Dorin Șerdean: „Domnul Șerdean e dispus să cedeze pachetul pe care îl deține. Îl las pe el să răspundă. Ultima oară a depășit termenul și sper că la următoarea rundă de negocieri nu va mai face asta”.

ADVERTISEMENT

Oficialul lui Dinamo a explicat că nu va mai oferi detalii despre negocierile cu potențiali investitori la Dinamo: „Nu voi mai oferi detalii pentru că sunt oameni care au afectat aceste discuții. Situația financiară nu e una extraordinară. Trebuie să rezolvăm cât mai repede”.

DDB-ul are o nouă conducere, iar Vlad Iacob asigură că toți banii virați de DDB au ajuns în conturile lui Dinamo: „Eu am toată deschiderea, comunic foarte bine cu noua conducere a DDB. Cred că transparentizarea acestor entități va ajuta foarte mult clubul.

ADVERTISEMENT

Tot ce a colectat DDB a ajuns la clubul Dinamo. Au dat bani chiar și în ultima vreme. Au avut și un control de la ANAF și a ieșit foarte bine”.

Vlad Iacob e convins că Dinamo va ieși din pasa proastă: „Am venit târziu și suntem siguri că lucrurile se vor îmbunătăți”

Vlad Iacob admite că o victorie cu Steaua ar putea da aripi lui Dinamo: „O victorie pentru noi ar fi extraordinară din toate punctele de vedere. Și pentru fani, cât și în ochii potențialilor investitori și pentru echipă”.

ADVERTISEMENT

Administratorul special al lui Dinamo a dezvăluit că Ovidiu Burcă are ca obiectiv calificarea în play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor„Avem încredere în continuare în Ovidiu Burcă. Am venit târziu și suntem siguri că lucrurile se vor îmbunătăți pe parcurs.

Domnul Burcă are niște obiective în contract. Avem răbdare și știm foarte bine situația și care era moralul și pregătirea fizică a jucătorilor”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, postul antrenorului lui Dinamo nu este în pericol: „Ar fi total contraproductiv să schimbăm antrenorul după doar câteva etape. Obiectivul este play-off-ul”, a declarat Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT
Tags: